mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 100> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
registratori, zdjela, kutija, kompletić, pitari.... predivno!!! |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
????????Ma proleće draga naravno da stignem
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mare ti si moja inspiracija!!!
Da li stigneš išta drugo osim decoupagea uraditi???
![]() |
|
![]() |
|
kaća
![]() dorina mene niš ne peče,s godinama i "iskustvom" sam oguglala na brojke na vagi
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mare niti mene, počne me peč kad stanem na vagu
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
mare sve ti je lijepo,ali kaktusici i posude su mi favorit,prekrasnoooooooo
![]() |
|
![]() |
|
Ej dorina,ej dorina......luda sam za čokoladom.Bez beda pojedem cijele i uopće me ne peče savjest
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
A Mare znaš mene ja ko čoksa moram biti meka, podatna i topiti se
![]() |
|
![]() |
|
je,je kami,obična orangina
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
ajmeee, prosvijetljena sam, pa to je bočica orangine
![]() kaktusići su mi super, decoupage tjelohranitelji ![]() |
|
![]() |
|
A dorina to ti sad zato što te prpa da ti kaktusi ne vrate milo za drago kad narastu
![]() Anđelka tnks,da i tebi pošaljem koju bočicu od orangine?MPS doneo toga.....
|
|
![]() |
|
Posudice za kaktusiće su tres bien
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ah, od onih kaktusa, zaboravila sam pohvaliti one krasne posudice za maslinovo ulje!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
samo se vi zezajte s mojim kaktusima
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
kaktusi... puzavci... pelargonije... maj kaj god... ali posudice su ahhhhhhhhh
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...znam da ne mogu fulati, pa pred spavanje obvezno skoknem u tvoju galeriju jer se oraspoložim i nasmijem, pa usnem ko beba...dar za useljenje je savršen
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Mare šalji dalje kaktuse kad se rašire , da napravimo lanac kaktusa ![]() U tim su Korjenko- Hoja- Triša - Šmrcko- Mare ( vjerojatno ima još koje ime) ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
dobro...glavno da jesam...već se veselim...što li ću to sutra ugledati...yessss
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlični radovi mare!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |