Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 56> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kuglice su preslatke, a tanjur je predivan! Posebno mi se sviđa kako si fotkala tanjur, cijeli aranžman!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
kuglice su odlične, a tanjur je za desert i to neki jutarnji za doručak,
jedan topli croissant u gornji desni kut recimo ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
kuglice su odlične,a tanjur je za deset
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ako tko naleti na ovakve i bude htio slat koji u Dubrovnik puno mu hvala.
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
i jedan pjat
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo malo Božićnog ugođaja. Na balonima je snijeg, bobice itd dorađivano samt puderima i linerima
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hi hi!!! Tetice!!!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ah, zavidimo ti draga Anastazija...
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
a da znate tek kako ova zeleno-tirkizna izgleda uživo?
![]() daaaa, moja jeeee!
hvala ti draga saara!
|
|
![]() |
|
Puno vam hvala. Baš se iskreno veselim vašim pohvalama. Pokušala bi je napravit i sebi, ali bojim se da ću uspjeti. Mare-nostrum to je neka čudna zelena boja...ja bi je nazvala zeleni tirkiz....ha ha. Izzy vidjela sam. Tako bi rado išla. Ako skupim kune idem. Baš želim.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Puca mi stalno mreža, ali ove tvoje kutijice zaslužuju da pokušam i sto puta spojiti se, jer su jednostavno prekrasne i ne mogu da ne izrazim svoje divljenje, a naročito za drugu, divna je..
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Prekrasne kutijice naročito ova druga kao što reče piramidal ostavlja bez daha
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
I meni je prva prekrasna,ali druga me je kao i Anđelku ostavila bez daha.
|
|
![]() |
|
Sjajne su kutije, baš imaš smisla za njih! Jesam dobro zapamtila da voliš Leonarda Cohena? Mislim da sam pročitala na webu da ima koncert u Zagrebu u ožujku sljedeće godine....
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Krasne kutijice
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ova plava je jednom riječju savršena.silno mi se sviđa
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Prva kutija mi je krasna, ali od ove druge sam ostala bez daha... samo cu to reci i nista drugo
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Tvoje zeleno ljubičaste kutije sa lavandom su meni osobno broj jedan ,naprosto zadivljujuće
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prva je prekrasna, ali ova druga me ostavila bez teksta!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |