Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 30> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Volim stvari koje imaju priču a ova kutija ju ima
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
jako lijepa kutijica. i ima svoju priču..... |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kako tužno i romantično.... A ja još u PMSu...
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Drage moje Izzy, Prila, Lula, Anđelka i Dorina... da vas radoznalost na muci previse i da ne gubite oci pokusavajuci odgonetnuti sto pise na kutiji - na gornjoj strani je faksimil meni najljepšeg ljubavnog pisma tog vremena koje je ban Petar Zrinski dan prije pogubljenja (29. travanj 1671.) napisao svojoj ljubjenoj ženi Katarini.
Eto, to mozda i nije uobicajena tema za decoupage, ali meni je srcu draga i jako posebna ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Lijepo si iskombinirala i napravila ali ni ja ne prepoznajem...nešto mi je palo na pamet...ali bojim se bubnuti... i ostati živa...Šala.
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
neobična i baš zato lijepa,a ja ovako čorava pokušavam pročitati nešto ali ne i ne.sad sam jako radoznala
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kutijica je jako lijepa i ima starinski štih, premda moram priznati da mi motiv nije poznat...
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Ovo je kutija zavrsena prije nekoliko dana. Za sada moja najdraza ... valjda zbog motiva... hm, bas me zanima hoce li ga netrko prepoznati...
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
monna-1]Lluvia, tanur je predivan - več vidim na njemu čoko praline!
![]() znas Monna, nisam nista zamisljala na njemu, valjda nisam strigla... ali ovu tvoju ideju potpisujem u potpunosti... mljac ![]() |
|
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Lluvia, tanur je predivan - več vidim na njemu čoko praline!
![]() |
|
![]() |
|
Piramida... nije mi drago sto ni tebi ne ispadne uvijek kako si zamislila, ali mi je drago sto imam "supatnicu"
![]() Božica... drago mi je da je tvoje romanticno raspolozenje bar malopotaknuto mojim tanjurom ![]() Anđelka, Kaća, Proljece, Primavera, Lula... sta da kazem... hvala cure, vi ste moja inspiracija ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Eto...ovaj put se švercam sa komentarom i potpisujem Primaveru...
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Luvia ne znam kako si ti sebi bila zamislila, ali ovo što je "ispalo" je meni odliiiiično.
Jako lijepo ukomponiran motiv, i sve se tako lijepo stopilo.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
lluvia jako lijep tanjur,super ti je i ideja i realizacija,bas mi se sviđa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Samo sam romantična....
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ajme, što nam je Božica danas romantična i nostalgična
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Jako lijep romantičan ljubavni tanjur....srce joj je izgorjelo za njim...lluvia...prekrasno.....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |