OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 374> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasne su mačuhice..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
neću ni govoriti o svemu lijepome što ima u tvom vrtu, ali ove zadnje maćuhice su me očarale, čudo kako ljudi ne znaju prepoznati pravu ljepotu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Baš mi je drago da si spasila mačuhice u zadnji čas.
Predivne su ,i bit če im dobro u tvom vrtu ![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Prelijepe maćuhice,nisam niti znala do ove jeseni da postoji toliko boja,baš su slatke,male,velike,viseće......
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Otok meni su super baš takve maćuhice, neobičnih boja za to cvijeće. Lani sam imala takve. Ove godine...ako požive one dvije roza i one narandžaste bit će super.
Čini mi se, bar na slici da su ti te maćuhice i po veličini drugačije od uobičajenih, velike, zar ne?
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Malo novih maćuhica uvijek dobro dođe, još kad su tako neobične !
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Maćuhice, maćuhice, svih mogućih boja i veličina.
Da Baka, ove su malo veće, imam mini maćuhice, obične maćuhice sa manjim cvjetovima i sa većim cvjetovima, nekoliko koje sam sama sijala, a imam i one koje su pojeli puževi ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Neki dan sam kupila ove božićne kaktuse
![]() ![]() a imam i neke od ranije, i oni imaju pupove ![]() |
|
![]() |
|
Sve sam to zgurala na ovu policu u dvorištu, kiša im ne pada, a toplina ....
pa neka se međusobno griju ![]() ![]() ![]() ![]() (vidi je Hoya, scaveola još uvijek cvate) svidjele su mi se ove posudice za radijatore u koje se stavlja voda, pa su dobile drugu namjenu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ajme!!!!!! Kako ti je predivna šalica sa ružama! Meni je jedna teta otela ispred nosa sličnu
cvečeko zna se da je krasno ali kak sam ja luda za ružama odmah sam se zagledala u nju-predivna ti je i dobro je pazi da se ne razbije,to bi bila veeelika šteta |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Krasno Otok, božićni kaktusi su prekrasni, imam i ja jedan mali...cvate onako jarko ružičasto, ali nije niti izbliza bogat kao ovi tvoji. Polica je krasna, a namjena posudica za radijator je savršena!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma koliko super ideja na par slika.
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Posebno mi se sviđa božićni kaktus, baš je lijep iako sve cvijeće koje si nam pokazala je krasno..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Šalica i božićni kaktus, pa kombinacija na polici - ma to može samo Otok na otoku.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma prekrasno . Pogledaj tvop Božićnog kako cvijeta -----a moj ćelo --kao da je muško pa nikad ni pupoljka
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I cvijeće i pitari i polica i sve je lijepo. Zadivljuje kao i uvijek. Vidjela sam tvoju scaevolu, a ja sam moju iz straha stavila u kuću. Možda joj malo fali svjetla, ali je svaki dan dođem malo pomaziti. Mora opstati, mora biti dobro ... baš je volim! I da - tvoja je sada ljepša!
|
|
![]() |
|
Da li je vrijeme da alstroamerijama nestane lista? Koliko znam, tako bi trebalo biti, ali mojima je list odavno nestao, ali i ponovno narastao. Sada izgledaju ovako
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasne su ti.....ja isto ne znam kaj misliti o njima.....poslala mi Hoya i bilo je par stabljika a sad su tak buknule da je tegla pukla od korjenja.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
O, Bože, kako su ti bujne i uspravne. Meni i kad budu toliko dugačke grane skoro sve polegnu pa cvijet raste pod kutom.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |