Sansevieria cylin |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Glikice kupila sam ju u 6 mj ove godine... imaš sliku gore na temi... i odmah sam ju presadila. Ljeto je provela onako više poluzanemarena na balkonu , bila je malo u polu sjeni, a ponekad i na suncu koje joj uopće nije smetalo.
Čitala sam da ju treba presaditi u malo veću posudu da bi imala mjesta za izbaciti mlade. Baš me iznenadila iskreno. Moon- baš me zanima kako brzo raste beba... |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Vidim da nemaš jednu koju ja imam, pa . . . Čeka te !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Belica, kad si ju kupila i da li si ju presadila ?
Moja miruje. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ma vidi ti nju kako je vrijedna
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo moja bacila bebicu..
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Baš su lijepe , mene je osvojila tom jednostavnošću, čak je i MM rekao da se njemu ta baš sviđa.
![]() Ja sam svoju presadila odmah i shvatila da uopće nema puno korijena, stavila sam ju u samo malo veću duboku teglu nego u kojoj je kupljena, zalila i smjestila van u hladovinu. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Baš je malecka slatkica. Ni ja još nisam presadila svoju, a gotovo da ju zaboravim i zaliti. Kad je padala kiša dva puta sam ju iznijela da ju kiša zalije. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
ovu malecku sam dobila prošle godine u rujnu, narasla je nešto malo, stvarno malo:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ja svoju još nisam stigla presaditi ali hoću ovih dana, a tretirat ću ju kao i sve ostale sanseverije:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baš su nam krasne, jeste li vi vaše presađivale?
|
|
![]() |
|
i ja, i ja, i ja.......
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kak je moon rekla, e pa od jučer ju imam i ja
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
ljiljana3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 197 |
![]() |
|
hvala Brbe, bilo ih je i pletenih u pletenicu, no izabrala sam ovu, nekako mi je baš lijepa u toj jednostavnosti
|
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Moon ljep primjerak!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kiki34 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 09 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 6 |
Joj super!
Hvala svima na odgovorima |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
meni je u godinu dana istjerala četiri izdanka, koje sam izdvojila i nastale su četiri nove biljke, jednu čete vidjeti uskoro
|
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Ostat će okljaštrena jer sanseverije bacaju pomladak iz zemlje....
ako je tako radije čekaj da prijateljici nikne nova biljkica iz zemlje pa da ti da taj pomladak... |
|
![]() |
|
Kiki34 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 09 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 6 |
Frendica ima prekrasnu, pa sam mislila od nje...
Malo sam zbunjena, pa samo da potvrdim , znači samo odrežem dio lista (u biti onaj "cilindar"), zapiknem u zemlju i čekam? Hoće li na njenoj biljci tamo gdje sam odrezala dalje rasti, neće ostati sirota okljaštrena? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |