Za ljubav nije kasno |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 17> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elza predivno je sve
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
ormarić je premeden,a vaza sa magnolijama je preeeedivna
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ormarić je krasan, ali tanjuri super!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ormarić za pohabanu gospođu.... ne
![]() no htjedoh samo reći da je divan, kao i tanjuri...
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
ormarić predivan a tek tanjuri
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Elza buba meni je ormarić prekrasan bez obzira na godine.....
![]() a tanjuri su che che |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I meni je ova sa magnolijama najbolja!!!!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
suuuuuuuuuper radovi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
Pogledala sam galeriju i stvarnoooooo ima superrrrr radova! Svaka čast, vaze i boce su mi u predmosti, iako ni pjati i kutijice nimalo ne zaostaju.
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Ova vaza s magnolijom je prekokrasna!!!!!!!!!!!!! Meni izgleda kao frosti....
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako lijepo, ali magnolija je zakon!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
hehe draga snašla bi se je i u našim hobyy shopovima da su nam primanja ko u njemačkoj
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...evo me, čula sam te draga Mare
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Zapisala,Alcat
![]() ![]() ![]() ![]() A teglice su odlične
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ja ništa ne pečem i slobodno možeš prati pod tekućom vodom, a mislim da bi se moglo i namočiti, ali nema potrebe.
Kada stavim završni sloj boje premažem sa Alcatom ( emulzija za hidroizolaciju), kada se osuši ( malkice je ljepljivo, ali neznatno) onda jedan sloj drvofixa i 2-3 sloja akrilnog laka u spreju.
Na ovu ideju sa Alcatom sam nadošla, jer ga preporučuju za sve vrste hidroizolacija i mislim ( možda si samo umišljama
![]() Ona vaza je rađena sa bijelim slojem salvete i onda je na nju stavljen motiv i Alcat i drvofix, pa lak.
Ne bi vjerovali kako uživo to izgleda dobro, da sam čak bočice od pekmeza koje sam radila iz zafrkancije i za probu odmah prodala, tako da me sada moji zezaju da imamo besplatni pekmez.
Stavit ću i te slike da vidite.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |