moji decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 10> |
Korisnik | |
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno i onako božično i veselo.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mikice dobro na došla!!!
![]() Radovi su super, baš sam se odmorila uz njih.
Radujem se novoj inspiraciji.
![]() |
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
hvala svim devojkama na lepim komentarima,ali ja sam samo pocetnik sa stazom od dve nedelje..vasi radovi su prekrasni ne znam koga bih mogla da izdvojim.. evo nekih novogodisnjih kutijca...ako imate neki savet za mene slobodno mi napisite...hvala svima
|
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
pa kakva je ovo hiperprodukcija?! tome nema kraja...
ti si samo još jedan primjer da početnički radovi nisu što su nekad kod nekih bili ![]() predivni su ti tanjuri, a kutijice makar su "male" su sve redom veličanstvene i ja tvojoj izvedbi ne vidim mane... jeL ova prva s glitterima rađena? ova s crkvicom u snijegu mi je odlična jer se motiv proteže sa svih strana, a bijelu s viticama definitivno favoriziram jer ih obožavam, pogotovo u kombinaciji sa cvjetovima... ![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Dobro došla radovi su ti prekrasni i ako je ovo početak šta će biti poslije, super
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Odlično, i tanjuri i kutijice su ti super.Meni je isto ova kutijica s crkvicom naj,predivan motiv
![]() Vidim da si naučila nešta,puno u bolje slike slikane po danu zar ne?
![]() Samo nastavi,čekamo sljedeće radove
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mikica ti grabiš velikim koracima naprijed
![]() LIjepe kutijice, ma kaj prekrasne ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Koji izbor prekrasnih kutija! Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
motiv na salveti se nije bas dobro video pa sam ih samo naglasila obicnim lakom za nokte sa sljokicama.to je onaj lak za crtanje na noktima sa tankom cetkicom...hvala za lepe reci |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
dobro Kami kaže.... ni početnici više nisu što su nekad bili....
ovakve divne radove od nekoga sa dvotjednim stažom još nisam vidjela!
![]() |
|
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
prekrasno, kutijice su posebne.. bravo
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
E Mikice, Mikice...krasne kutijice si napravila...odlične ideje i odlično si to odradila...moram priznati da sam jako ugodno iznenađena...stvarno ni početnici više nisu kaj su bili...svaka čast
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |