Slavonski Brod |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Korisnik | |
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malo sam pregledavala stare cd-e i pronašla sam još nekoliko fotki iz Broda.
![]() ![]() glavna pošta ![]() kazališno-koncertna dvorana ![]() klasična gimnazija ![]() ![]() franjevački samostan ![]() ![]() Ivana Brlić Mažuranić ![]() Gimnazija Matija Mesić ![]() Naselje Slavonija 1 ![]() ![]() gradska uprava ![]() park ![]() Adio do slijedećeg javljanja iz Broda! |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Najljepše je doći tijekom ljeta...korzo je prepuno cvijeća i izgleda jako lijepo. Šeflera i Miha, baš ste sretni što imate mogućnosti, ali i avanturistički duh pa putujete i uživate u ljepotama Hrvatske. DOBRODOŠLI U SLAVONSKI BROD!
P.S. Ovo mi je poruka No. 505 S CRTOM ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Ajme vidi ti njih.... Bravo, bravo , a da ste rekli na vrijeme mogla se i kava u Brodu popiti......
|
|
![]() |
|
rena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
Ove su mi slike vrlo poznate, imam priliku cesce uzivati u ljepotama ovoga grada. Odmah mi je toplo oko srca! Hvala
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() |
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Super slike!!!!!!
|
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
predivne slike, svaka čast
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
stvarno si brza nema šta , lijepo od tebe što nam pokazuješ ljepote lijepe naše , ja samo neznam zbog čega svi ljudi putuju nekud u tursku , egipat grčku ..... a kod nas je sve još neistražena zemlja a takvi smo mi , sve nam je lijepše što je tuđe, ili najslađe je ono što je zabranjeno tj. nedostupno --prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Mi jako volimo švrljati po ljepoj našoj pa smo se tako u subotu
![]() Prošetali, popili kavu i rikverc doma! Evo što smo uslikali: Brodski korzo ![]() ![]() Sava i njeni stanovnici ![]() ![]() ![]() ![]() zalazak sunca ![]() Švrljali smo i po tvrđi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I tako dalje..... Fascinantno mjesto! Razumijem zašto su kopali i da je netko naježio dok je iskopao sve te kanale za obranu, ali koji b... je to išel ponovo zakapati- to mi nije jasno??? ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Andrea, baš mi je drago da ti se sviđa!
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() |
|
![]() |
|
Evo još fotkica iz mog Broda! U središtu grada je smještena velika Brodska Tvrđava izgrađena početkom 17.stoljeća i Brodsko Korzo, najveći trg u Hrvatskoj,a 2006. proglašeno je za najljepši trg u Hrvatskoj.
![]() ![]() ![]() ![]() Ovo su dijelovi Brodske tvrđave ![]() ![]() ![]() ![]() A sad malo snijega... ![]() ![]() ![]() Franjevački samostan ![]() Naše šetalište uz rijeku Savu ![]() Naravno da u Brodu ima još puno lijepih lokacija, ali možda bi bilo najljepše da svratite u Brod i da sve vidite svojim očima. I na kraju...vatromet! ![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Čekaj Vepre uskoro ću ja u Brod, a onda pada slavonska kavica. Moramo novim članovima pokazati kako smo mi dobri, zar ne?
|
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
Mogu reći da sam jako zadovoljan.Izvrsno Tea.
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
Bitnu stavku si savladala, stavljanje slikica...
A sad lijepo poslikaj svoje biljkice i malo nam se pohvali i naravno prokomentiraj naše.... |
|
![]() |
|
Dubravka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 16 |
![]() Hvala, nećete me se tako brzo riješit, ne brini ![]() |
|
![]() |
|
Evo mi pojačanja.... Možda sam ja slavonska snaha, ali ipak ima slavonki koje me podržavaju.
Prekrasan pogled na spojnicu dviju država HR i BiH. Dobro došla Dubravka i dugo nam ostala ![]() |
|
![]() |
|
Dubravka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 16 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
kako bi TeaK rekla......pjekjasno!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |