Gioiaa-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 39> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malo sam se razocarala,nije kupila hemerokallise,al zato dobla sam Nerine b.,Eremurus b.,i Eucomis bicolor
![]() za koji dan stizu i naruceni Hemerokallisi,tako da cu se naraditi ove sedmice...narucila sam jos biljaka,al stize posle Uskrsa(a ja sam bas nestrpljiva) Acindanthera(Etiop.gladiola),Medunika crvena,3 dalije,Crokosmija crvena i zuta,stepske svece(zuta i narandzasta),Tricyrtis(Tigrasti ljiljan)Liriope muscari,Budleja alternifolia(padajuci letnji jorgovan),Let.jorgovan zuti i Black Night,Zutika(Ulex europeus),# Thuje o.Smaragd,Hosta France,Hosta Gold,Delosperma zuta,Hemerokals zlatna stela,Veronica spicata i Ajuga mahagoni...valjda sam sve napisala. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nabavila sam ga preko kat.
ivna,videcu kad stigne,da li je to to,nisam sigurna,mene su privukli ljubicasto plavi cvetici,ali posto nije bilo nekog objasnjenja ne znam tacno,ni koliko visoko raste,ni kad cveta...ma nista,jedino sto pored imena stoji i 'Nepeta blue c.' malo pre me prijateljica obradovala,salje mi hemerokallise ,i jos neke biljcice i sad jedva cekam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Karmela ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 34 |
I mene interesira gdje se moze nabaviti sjeme macine trave
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Gio, pročitala sam da si si naručila sjeme macine trave.Pa gdje se takvo sjeme ima uopće kupiti? Ja mislim na onu ljekovitu biljku, to je to?
|
|
![]() |
|
![]() malo sam i okopavala,cupala korov...malo razmisljala gdje su posaditi novitete... |
|
![]() |
|
hvala Horti,a kad se razmnoze
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Bravo Gioiaa, imat ćeš prekrasne graničice! Navijam da ti sve dobro napreduju i raskošno cvatu
![]() |
|
![]() |
|
![]() -seme macine trave -sparaxis,taj cvjetic obozavam,nadam se da ce me obradovati s cvjetanjem -HEMEROKALIS Cherry Valentine -H.David Kirchoff -H.Sabina Baur -H.Mary Brown -H.Canadian Border -H.D.to See -Roses in Snow -H.Edge of Darkness -H.Eleonore -H.Double River Jesam caknuta,al dugo vec planiram i trazim Hemerokalise,sad mi se zelja ispunila...stizu za moj rodjendan:))) |
|
![]() |
|
Moram se pohvaliti da sam danas jedno dva sata radila u vrtu,pocela sa voljom i posle jedva cekala da zavrsim.
Jedino su moje patke uzivale ![]() ![]() guske ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Čekaj,čekaj i mi jedva čekamo
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
proljece da vidis tek sljedeci spisak za nabavku
![]() jedva cekam da mi to sve procvjeta. |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Gio, gledam i ne vjerujem koliko si ti toga još nabavila. Bez sumnje svaki cvijet je lijep, ali gdje će ti to sve stati?
![]() |
|
![]() |
|
i danas sam zasukla rukave,pa pravac vrt.prvo pocistila lisce,pa sredila zvjezdan,posadjen s vanjske strane ograde,pa malo kopkala i na kraju u rupe sto su ostale od ruza,smjestila tulipane.vec posadjene u razne saksije,tako ih stitim od dosadnih krtica.
|
|
![]() |
|
i ovo je novo u mojoj basti,i ne znam kako se zove
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
i ja Trisa
![]() danas sam povadila tri ruze,jedva...pa opet cistila,napunila tri puta kolica ![]() sutra me ceka jos jedna velika ruza i nekoliko manjih ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Žarko me zanima i jedva čekam tvoju baštu u proljeće.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
u prolece vrt su mi krasili najvise narcisi,i sad sam odlucila malo da promenim
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Toliko lukovica.. Kao u cvjetnoj bajci!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ove godine imam i dosta sjemena,zahvaljujuci nasim dragim forumasima ![]() |
|
![]() |
|
Vidim naradila se, lijepo je što ti TKm pomaže, a vidim imaš i bijele pernate pomagače-baš su fora.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |