moji decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
mikica ove kutije su ti tako dobre
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Sta je ovo....poplava divnih radova.....
![]() |
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
![]() |
|
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/kovcezic9/4342.aspx]
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Preslatka kutija,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
mikica divne su ti kutije,preljepe
![]() naravno da uvijek mozes prodati radove,neke cure tu jako puno toga prodaju,sve ovisi od tebe kolko ces se angazirat po tom pitanju..prevelikog iskustva u tome neman,jer sam malo smotana,i vecinu radova poklonim,neman bas mota za prodaju,tako da ti ne mogu pomoc kako,sta,gdje,ali vec ce se nac netko sa dobrim savjetom.. ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
odlicno si napravila sve ..a ja mislim da cure nesto i prodaju al to u chatu pitaj...tamo bi te trebale uputit..
|
|
![]() |
|
da maslacak,sve sam tanjire sama docrtavala samo je u sredini motiv sa salvete.ja sam pocetnik u radovima,ali sam zato nedeljama pre pocetka čitala,listala net i sve sto ima bilo kakve veze sa ovom tehnikom.mogu da kazem da sam procitala na stotine i stotine stranica.to mi je zaista pomoglo.
jos sam nova na ovim forumima pa ne znam da li kršim neka pravila ,ali htela sam da pitam da li neko od vas uspe nesto i da proda od svojih radova.ja sam pocela da radim pre svega sto sam ljubitelj ručnih radova ali i sto sam postala žrtva trazicije pa sam ostala bez posla,tako da bi mi neka parica dobro dosla ako bi se moglo nesto prodati.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
dobro dosla...ja sam odusevljena za pocetnika...ja sam tek pocela stvarno..jos mi se prvi rad susi..al tvoji su super...rubove na tanjurima oko salveta si sama radila bojom ili?
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Dobro nam došla, ti si kao Zagorac koji se rađa sa malom maturom, ni dva tjedna, a tako majstorski.
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Dobrodošla Mikica! Krasne su ti kutijice ali najljepša mi je crno-bijela! Prakrasna je, jednostavna i elegantna!
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
E Mikice, Mikice...krasne kutijice si napravila...odlične ideje i odlično si to odradila...moram priznati da sam jako ugodno iznenađena...stvarno ni početnici više nisu kaj su bili...svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
prekrasno, kutijice su posebne.. bravo
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
dobro Kami kaže.... ni početnici više nisu što su nekad bili....
ovakve divne radove od nekoga sa dvotjednim stažom još nisam vidjela!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |