OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imala sam ih malo, par komada, sada su se razrasle.
Kod moje mame ih je više, ona ih iskopa svake godine, i tih korjena, rizoma - što je već, ima na kašete |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Wow, koliko alstromerija....divne su....a ja sam si bila ponosna što su mi niknule na par mjesta i baš su onako lijepe i zdrave (poklon od drage Hoyice)...kad kod tebe šuma. Krasno ih je vidjeti i bez cvijeta. Moje su također lijepo zelene, a mislim da je tome razlog toplo vrijeme, a kad su zelene kod mene, naravno je da su kod tebe još zelenije...ipak je to druga klima!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kad sam vidjela alstroamerije sam zinula
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Otok, meni se čini da će tvoje alstromerie uskoro procvjetati.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kod Otok tek počinje proljeće!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opet sam se u tvome vrtu odmarala.
Ništa neću izdvajati, jer to nema smisla kada je sve za pohvalu.
Uživala sam u tvojoj raznolikosti.
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
uvijek lijepo u tvom vrtu, božićni kaktusi su wow a ideja za posudice od radijatora je super!
sad sam se sjetila - nisam odavno šetala otokom, ima što novih slika? idem malo škicat....
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dio kamenjara sa aloama, sukulentima
![]() ![]() ![]() A ovdje među kamenjem ima sasvim malo zemlje, a i moram se do toga pentrati, pa sam tu posadila jednu kalanchou - kalanchoa daigremontiana. To je vrlo zanimljiva biljčica koja na rubovima listova stvara sjemenke, one padnu na zemlju i niču nove kalanchoe. A odrasle biljke i lijepo cvatu Evo kako se ona već razmnožila ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ova prezadnja je predivna. pa ona stvarno bude velika ja je još nisam nigdje vidjela takvu. Otok koliko ovoj tvojoj ima i skloniš li je u kuću kad je hladno. ja sam imala 1 manju ali ta mi je propala tako da sam evo dr. dobila i da znaš da strepim nad njom--a vidi tvoje prekrasna je
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tako rado dođem vidjeti što ostavljaš vani u vrtu i onda nađem ovu divotu, pa ustvari se stalno ravnam po tebi, jer pretpostavljam da se klima bar donekle može usporediti, s time što je meni dvorište zaštićeno sa svih strana, pa valjda može podnijeti koji stupanj u minus.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Predivan kamenjar sa sukulentima,ja svoje prekrijem sa flisom preko zime jer se bojim da se ne bi smrznuli.Da li tvoji ostaju vani cijelo vrijeme i da li ih s nečim zaštitiš???
![]() |
|
![]() |
|
Ovi na zadnjim slikama su već preživjeli dvije-tri zime vani, pa će valjda i ovu.
Dosta je toga posađeno u zemlju, pa nema seljenja. Ostatak je isto vani, samo u zaklonu od kiše. Lani baš ništa nije poginulo. Kakva će biti ova zima to ćemo tek vidjeti, ali u najgorem slučaju - sadit ću nove. |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
i ja moram prokomentirati posudu šalicu u koju si stavila božićni kaktus - nešto prekrasno!
kamenjar, ah što reći - ništa neću reći već samo uživati!
|
|
![]() |
|
Evo, i ovi sukulenti su preživjeli lanjsku zimu na ovom istom mjestu, tu je čak i otvoreno prema buri
ovaj sa sivkastim lišćem mi je posebno drag, ima lijep list, ali i lijepo i dugo cvate ![]() ![]() ovaj je sada poprimio tu crvenkastu boju, u ljeti je bio zelene boje ![]() |
|
![]() |
|
Sad imam i bijeli i narančasti božićni kaktus, samo nemam više takvih šalica |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Otok, prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ja ne znam šta bi više rekla . Svi su već dovoljno rekli pa da se ne ponavljam -samo brate mili svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sve je prekrasno, šalica, kaktusi, sukulenti, ma sve. Uživaš 365 dana u godini i mi s tobom gledajući prekrasne slike.
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
preljep ti je kamenjar
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |