Željkin biljni svijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 22> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
opet divnog cvijeca...super...drago mi je da ti se travka primila...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Željkice, vidjela sam da si me spominjala pa sam došla vidjeti gdje i zašto!
Ako ti se uhvatila barem jedna santolilna, slijedeće godine imat ćeš ih na desetine.
Nemam vremena šetati tvojim vrtom, a vidim da si dosta novoga stavila. Jedva čekam da se malo oslobodim posla i eto mene k teb u obilazaki!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Hvala na šetnji kroz moj vrt...
Pelcere najviše volim zapiknuti u male teglice,da imam bolju kontrolu za zaljevanje.
Iskreno,nisam znala da npr.lavanda ili santolina mogu odmah prezimiti vani, hvala na savjetu.
Doma nas očekuju još neki poslovi(kopanje, betoniranje, slaganje kamenjara...)pa kada to napravimo,moje će biljkice dobiti novi dom!
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Navratila i ja malo do tebe, a kad tamo veličanstvena trava i krasan sklad zečjeg uha i juke-tako svježe, zdravo da djeluje gotovo umjetno.
Lavanda je isto lijepa, nadam se da ti je poznato da je moraš malo orezati, pa će ti u ljeto biti ogromna i prekrasna.
Sve u svemu, veselim se proljeću u tvojem vrtu Željka
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Samo da ti pustim porukicu koja je od srca
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama… Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora. Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji. |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
ŽELJKA LJEP TI JE VRT.....
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
I tamo negdje u "cvijeće foto" sam gledala tvoj vrt, slučajno nabasala, a što ćeš i moram ti reći neznam što mi je ljepše vanjske ili sobne biljćice, ali u svakom slučaju Bravo na svemu lijepom.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Hvala Tijica i nishlle...
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MihaS ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 44 |
Predobro, ima svasta lijepoga zi vidjeti i za degustirati
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Neću ti više doći ako ne vidim slikicu tvog jezerca i što se sada događa
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma gledala sam iz-početk sve tvoj vrt -ma šta reći-Željkice prelijepo
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala drage moje, biti će slikica...kroz par dana...
Vrt nam je sada u komi(kopali smo ,betonirali, pa još ta kiša...sada je živo blato, i izgleda prilični tužno, ali mi zato vaši vrtovi uljepšavaju dane
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ja došla da vidim šta ima novo a ono nema ništa još -hajmo Željkice ima cvijeća kod tebe
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |