Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Željkin biljni svijet
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Željkin biljni svijet

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 22>
Korisnik
Poruka
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 19:49
opet divnog cvijeca...super...drago mi je da ti se travka primila...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 20:35
Željkice, vidjela sam da si me spominjala pa sam došla vidjeti gdje i zašto!
Ako ti se uhvatila barem jedna santolilna, slijedeće godine imat ćeš ih na desetine.

Nemam vremena šetati tvojim vrtom, a vidim da si dosta novoga stavila. Jedva čekam da se malo oslobodim posla i eto mene k teb u obilazaki! 
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 11:41
Hvala na šetnji kroz moj vrt...
Pelcere najviše volim zapiknuti u male teglice,da imam bolju kontrolu za zaljevanje.
Iskreno,nisam znala da npr.lavanda ili santolina mogu odmah prezimiti vani, hvala na savjetu.
Doma nas očekuju još neki poslovi(kopanje, betoniranje, slaganje kamenjara...)pa kada to napravimo,moje će biljkice dobiti novi dom!

smile79
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 12:16
Navratila i ja malo do tebe, a kad tamo veličanstvena trava i krasan sklad zečjeg uha i juke-tako svježe, zdravo da djeluje gotovo umjetno.
Lavanda je isto lijepa, nadam se da ti je poznato da je moraš malo orezati, pa će ti u ljeto biti ogromna i prekrasna.
Sve u svemu, veselim se proljeću u tvojem vrtu ŽeljkaSmileSmileSmile
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 00:59
Samo da ti pustim porukicu koja je od srca
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 07:34

Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama…

Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora.

Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji.
Jer na pojedinim temama nema po 3-4 strane niti jedne slike.

Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 20:11
ŽELJKA LJEP TI JE VRT.....
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 11:59
I tamo negdje u "cvijeće foto" sam gledala tvoj vrt, slučajno nabasala, a što ćeš i moram ti reći neznam što mi je ljepše vanjske ili sobne biljćice, ali u svakom slučaju Bravo na svemu lijepom.
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 12:04
Hvala Tijica i nishlle...Hug
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 12:20
ClapThumbs%20UpBig%20smile Smajlići su dost rječiti, zar ne?Big%20smile
Na vrh
MihaS View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 44
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MihaS Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 13:41
Predobro, ima svasta lijepoga zi vidjeti i za degustirati
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 16:20
Neću ti više doći ako ne vidim slikicu tvog jezerca i što se sada događa
smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 17:01
Ma gledala sam iz-početk sve tvoj vrt -ma šta reći-Željkice prelijepo
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 17:09
Hvala drage moje, biti će slikica...kroz par dana...
Vrt nam je sada u komi(kopali smo ,betonirali, pa još ta kiša...sada je živo blato, i izgleda prilični tužno, ali mi zato vaši vrtovi uljepšavaju dane Wink)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 20:11
Ja došla da vidim šta ima novo a ono nema ništa još -hajmo Željkice ima cvijeća kod tebe
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 20:32
fontana

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 20:36
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 20:39
breza(ošišana)
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 20:41
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 20:47
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 22>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.