LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 111> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lora, predivno....pa skoro da sad imaš više cvijeća no ljetos
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hvala, hvala cure
![]() eto prvi put neću da vas mučim latinskim imenima, a ono dobijem packu
Cyclamen Europeum, Neapolitanum, Repandum, a ima i mnogo drugih vrsta ali ti su najizdrživiji za zimu
![]() Viola wittockiana
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
i ovdje je vrijeme stalo ... jedino nedostaje pampasica ali čeka ona novi vrt i domaćine!!!
![]() |
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Wow, Lora, ili su ih tako dobro slikala ili su tako lijepe te tvoje nove ciklame. Kao nacrtane!
Budem li ih još koji put gledala (a danas sam ih već jednom obišla) idem i ja po vodilicu za mog ljubimca pa onda u susjedstvo po ciklame!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hvala Zvonkice.....nema žurbe.....
![]() Hoya hvala i tebi, stvarno su boje jako lijepe, čak su uživo i bolje. Kad ideš prijateljici, a uostalom kad god hoćeš, navrati da vidiš sama,,,eh te vodilice
![]() |
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma šta bi više komentarisala -meni je sve prekrasno ali onaj pogled na agavu ne zaboravljam
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nešto novo, nešto staro - a sve prekrasno
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
predivno Lora, ova ružica je predivna, a ciklame i mačuhice su wou, pravo zimsko osvježenje!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Baš je sve prekrasno..ciklame mi se baš sviđaju..a mandarina baš lijepo izgleda prepuna plodova..
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cure što da vam kažem osim veliko hvala, eto trudim se da da dovedem vrt barem donekle u staru formu, a Miško pomaže hehehehee. Ma bilo bi toga i bez njega.MM kaže dosta mi je cvijeća, ali voli ujutro prošetati vrtom.....
![]() |
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Lora cvijeće ti je predivno ali ja jednostavno žutim ružama ne mogu odoliti.Predivna je
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
lobelija, ciklame, maćuhica, ruža...sve izgleda predivno!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Lora kod tebe je prava rasplesana cvjetna terasa. Prekrasno je u ovo vrijeme vidjeti toliko lijepog cvijeća.
![]() |
|
![]() |
|
jurica =) ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 76 |
Draga Lorica,na kavici si me zainteresirala s onom ciklamom koja je opstala u svim uvjetima,a one na terasi izgledaju super pa sam odlučila probati(nisu mi nikad uspjele,al držala sam ih u stanu).Eto pogled u tvoj vrt i ideja je tu!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ha-ha ipak sam došla do latinskom imena maćuhice,
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hvala ponovo svima.....
Jurica, samo ju ti čvrkni u vrt i nemoj joj previše tepati nek nauči sama......
Triša, Triša, hoću ti olašati a ti nisi zadovoljna, pa reci curo da hoćeš i jedno i drugo!!!!
![]() ![]() ![]() zadala si mi posla cijelu večer sam ti tražila knjigu iz latinskog i nikako da nadjem, ali dat ću si truda......
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
e pa napokon je netko pripremio stolicu za umorne šetače
![]() ![]() krasne su ciklame i maćuhice, a tek ružice ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
krasno ti je cvijeće...nisam znala da se ove mini ciklame mogu držati vani...ja imam dvije i držim ih u kući...negdje sam čitala da se one ne smiju prskati te da se gomolj ne smije politi vodom...pa sam tako zaključile da ne bi trebale biti vani...na kiši....rosi....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |