maslacak7-moj pocetak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 11121314> |
Korisnik | |
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tako ti počne ta opsesija, pa skupljaš sve i svašta i žicaš sve oko sebe da to isto rade za tebe
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
thanks dorina i rosa2.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
joj lula ova pjesmica je super!!!!!...
![]() prila hvala,je toje tak moralo biti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Maslačak, baš su mi odlični radovi, samo nastavi tako i dugo se druži s nama
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Hej Maslačku uz poljski put...
gdje li ti je to dukat žut...
radio sam trampu mijenjo ga za lampu
a kome ćeš sada sjati?
Djeci kad me pušu obasjat ću dušu....
Dragi maslačku dobro nam došao sa svojim radovima koji svakako imaju dušu...a za staž od jednog dana ...kad se to još sve poklopi i posloži ...mislim da će tvoji radovi još dugo obasjavati naše duše
( sorry na pjesničkoj slobodi, ali baš mi je došlo)
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
lijepi radovi.pločica je baš dobra.taj motiv mi se jako sviđa,a pošto sam i sama početnik u tome faldice i ne vidim.to tak mora bit |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Maslačak, dobro nam došla! Ovi tvoji radovi ne izgledaju baš početnički! Svaka čast i samo hrabro naprijed!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
super ideja...bas cu probati...hvala
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Možeš pločicu zaljepiti na nekakvu drvenu podlogi,neku daščicu,a na daščicu onda kvačicu(skineš sa stare slike
![]() |
|
![]() |
|
za masnu sam poslusala savjet...hvala..i super mi je sto ste iskrene...meni je nesto falilo kraj cepa pa nisam znala sta bi stavila... a maljam ja...idem sutra malo kod svekrve u konobu traziti staro sude ili nesto...da mao ukrasavam...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Odlično si to napravila,slikica mi je odlična
![]() ![]() A znaš i sama kako ovdje stvari funkcioniraju pa ako trebaš neki savjet ti pitaj ovako javno ili na pp
|
|
![]() |
|
hvala...evo bas gledam sta cu dalje...nesto se susi vec...
|
|
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
dobar početak..samo naprijed...
|
|
![]() |
|
hvala vam cure
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
dobro nam došla!
što se mene tiče ti si svoj pripravnički staž odradila! jako lijepo za početak i samo nastavi mackati...
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Boca mi je jako lijepa, ali s selo u snijegu me odusevilo...
![]() Sto se tice guzvanja - to si tako namjerno htjela... kao i ja... kuzis? ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
maslacak dobro nam dosla
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
ak ti šta treba...savjet..salveta koju si vidjela na mom forumu slobodno pitaj...javno ili pp
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 11121314> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |