Sirom Bosne i Hercegovine... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Triša, prekrasan put ste napravili,kroz predivne predjele.Hvala ti što s nama dijeliš svoje utiske. Ako ima još koja slika nećemo se ljutiti
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Stajemo kod Sedre, to je prekrasan dio uz rijeku Unu, pa pogledajte
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MM se odmah zaljubio u ovo zgodno mjesto napravljeno za sjedenje u sklopu cjelog niza takvih kućica, klupica, stolova
![]() Meni se dopao ovaj gospon...
![]() Put nastavljamo dalje i nakon nekoliko km opet razrušeni grad Ostrožac
![]() ![]() Zdanje je na žalost potpuno devastirano, ali je par ispred uređen i pun zanimljivih kamenih skulptura
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilo je to baš zgodno putovanje, ustvari jednodnevni izlet, koji nam je uljepšao dan.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kako već davno naše forumašice iz BIH nisu stavile niti jednu sliku, evo prošetajte samnom.
Mislim da se stari grad povrh Nihinog Bihaća zove Sokolovac i baš mi je drago što sam zahvaljujući njoj prošetala istim, pa evo kako je bilo.
Prava je šteta što su to samo zapušteni spomenici davnih vremena
![]() Pogled kroz ruševne zidine je veličanstven
![]() ![]() Ove dvije ljepotice misle da je pogled na njih ljepši
![]() Ali ja se ipak odlučujem za ovo
![]() ![]() Možda je zgodan i ovaj detalj srušenog grada, koji krije svoje tajne
![]() Spuštamo se kroz šumu drena, prekrasan okoliš sve do ceste koja vodi do
džamije kraj Nihine kuće
![]() Spuštamo se u grad u restoran, pokraj rijeke Une
![]() ![]() Opraštamo se od naših domaćina pa nastavljamo sami. Cilj nam je kanjon Une, Sedra, prekrasno odmorište i plaža na Uni, te stari grad Ostrožac i natrag preko Cazina i Velike Kladuše doma.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ja sam opet prosetala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
AMRA.E ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 32 |
stvarno si sve lijepo posložila niho.nisam znala da si ti MOJA BIŠĆANKA.i ja sam zato kažem moja.ima tu još svašta za dodati:svake jeseni je ekobis,rotari-voz-svake god.u šestom mjesecu(od štrbačkog buka do bos.novog vozi otvoreni voz-unskom prugom),bihaćko ljeto,ulicom bišća-kulturne manifestacije...ali nažalost ja nemam slika da ih postavim pa da ih naše prijateljice s foruma vide....
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Niho,ima li snijega
![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Samo ti sve dobro upamti bićeš ti u njemu uskoro -----a labudovi su predivni. Bilo je njih još a odijednom nestali
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Evo i mene na šetnji uz Unu, zagledala sam se u ona dva zaljubljena labuda. Bravo Niho, baš lijepa razglednica, vjerujem da je to grad pun razne kulture i dobrih i srdačnih ljudi.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
- Ma hvala i tebi koja si bar ovako prošetala a ko zna možda i jednom zalutaš. Lijep pozdrav ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
-- Ne mogu dočekati da dođeš da malo ja i ti šetamo gradom bez one dvojice -njih će mo negdje na ćevapima ostaviti ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
hvala na divnoj setnji Niho
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja krenula na temu ispočetka, makar sam prije već bila. I moram reći da mi je prvo pala na um, jedna uzrečica, nekad aktualna danas... . Dakle jest Bosna posebna. Krajolici/priroda, arhitektura stoljetna, prekrasna, ali mislim i duh (šeretski) naroda koji tamo žive!
Krasno cure i dečki, slikajte nam još. Pogotovo tko tamo stalno živi kao Niho, ima taj zadatak!
Bravo, lijepe slike, lijepih mjesta.
|
|
![]() |
|
Hvala Stefkaja --i jseste jako lijep grad-dosta se obnovio a Una je ponos našeg grada
|
|
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Niho stvarno je prekrasno..nisam do sada nikad vidjela slike Bihaća, baš je prekrasan grad..posebno me oduševila rijeka Una..
|
|
![]() |
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=ijjDuswGMVI...player_embedded |
|
|
|
![]() |
|
Naravno da ne može
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Može li išta proći bez tvoga z-------------
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nije nam dosta tvog cvijeća nego moramo hvaliti još i tuđe
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
![]() --Gradski park jedan dio i cvijeća tu vazda ima za kupit ali i za pokloniti.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |