Jurica ima nekakav vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112> |
Korisnik | |
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jurica, nije tvoj vrt "nekakav"....tvoj vrt je baš lijep i poseban! Imaš puno krasnih biljaka. Super
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jurica =) ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 76 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A tko kaže ta taj "nekakav"vrt nije lijep i sad u jesen!
![]() ![]() ![]() A rođendan? Pojma nemam jesam li ti čestitala kad je bio!
![]() Ako nisam onda evo sad pregršt čestitki!
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
E, jurice, ja tvoj vrt definitivno ne bi nazvala "nekakav", nego i te kakav.
zanimljiv, razigran, prirodan,... jednom riječju prekrasan! |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Tvoj vrt je jako zanimljiv. Sviđaju mi se etaže, boje, kombinacije. Stalno se nešto događa. Super. |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
![]() |
|
MihaS ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 44 |
Bas mi je lijep "nekakav vrt"
|
|
![]() |
|
jurica =) ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 76 |
Ja sam vam lukavo slikala samo neke dijelove(bolje),ostatak(veći)još mozgam što i kak...
Frida,vrt je u Jadranovom(kraj Crikvenice). Šmrcko,ja sam se ko škorpion naučila uglavnom na špotancije kak smo grooozni,baš super da neko kaže da mu pašem!Puuusa! Korjenko,phormium nije kupljen,odvojila sam dio od velikog u vrtu za koji se brinem,i to prošlu jesen,nije se baš pomaknuo ali je živ.Bum probala još odvojiti,pa ako se primi donesem ti. Evo malo slika sad. rujevina,sama iznikla,ona obična kaj raste okolo a ovo je kupljena,kak ti "Royal purple" parthenocissus koji bi trebao sakrit ružan zid,posađen ovo proljeće,u društvu s rutom sedumi,neka ukrasna trava kojoj ne znam ime Eto malo jesenskih slikica |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Jurice, evo i mene u tvom vrtu, meni se ne čini zbrkano, nego baš lijepo uređen vrt, posebno onaj dio u kamenjaru.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
imamo novi vrtek za guštanje, Jurice sviđa mi se tvoj vrtek i cvijećke u njemu, a onaj solanum je woooow
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Jurice ajde mi otkrij gdje si nabavila phormium, koliko uspijem vidjeti to je šareni ili tricolor....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Prvo sretan rodjendan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Jako lijepo. Postepeno će se to sve popuniti, bitno je da ima prostora. Jedva čekam proljeće da vidim vrt u punom sjaju
![]() Vidi vidi, a ja se pitam zašto si mi se dopala, pa ti si škorpion. Kao rak se slažem sa škorpijama, a i brat mi je zločesti škorpion ![]() ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Jurica, gdje je ovaj zanimljivi vrt?
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
jako lijepo! kamenjar je prekrasan!
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Jako je lijep vrt. Sviđa mi se što su ukusno zadržane prirodne forme. Bravo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala curke!!!Evo dalje slikica ali od kasnog proljeća,to imam trenutno na kompu.
Jasminum polijantum na ulaznoj ogradi,iza njega je ruža penjačica ovaj ceanothus iz tegle je presađen u vrt toliko o tulipanima kod mene,bio je samo ovaj smokvica,mladi phormium iza lovora vidi se malo dio koji čeka uređenje |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Jurice došla sam vidjeti novitete. Lijepi su. Ali od svega mi je najdraže što nisam propustila priliku da ti i ja danas čestitam rođendan: Sve najljepše i sve ti cvijetalo!
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |