Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 135136137138139 203> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja samo malkice uletila da vidim malo cikasicu
![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Morala sam još malo škicnuti krizanteme, palmicu, cosmosi...
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Pacifička krizantema je fenomenalna!!!
|
|
![]() |
|
jurica =) ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 76 |
Ovo se zove vrt po meni,jakooo mi se sviđa,i zavidna sam ti moram priznati na povrtnjaku!Ja stalno pokušavam saditi povrće,imam malo mjesta i malo znanja pa stalno neš fulavam.Aceri su prekrasni,posebno lijepi!I samo da znaš da dva dana vrtim slike da se podsjetim što sve ima.
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Krizanteme,javor,palma...sve je
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
joooj oduševila je i mene slika sa javorima - baš su prava eksplozija! a lijepo je i kod seke, krizanteme - wooow!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivno je sve, kozmosi još cvjetaju divni su, krizanteme prekrasne, tako bujne, ali ipak glasam za slike jesenjih boja u tvom vrtu, skoro bi i ja dala prednost jeseni pred proljećem, ali samo zbog boja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Joooj, Korijenko.. Vi kaod a ste na nekom drugom kraju svijeta.. Kod mene je kad je ono bilo mraza oko Svih svetih pola toga smrzlo, pola klonulo pa je vrt u snu.. A kod tebe - cosmosi! Krizanteme! Javor! ... I kod seke također! Divno!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Jučer nisam stigla do tvoje hacijenda, ali danas uz prvu kavicu na poslu uživam u prekrasnim bojama jeseni na tvojoj hacijendi. Krizanteme i tvoje i sestrine su prekrasne, ali ipak nam je svima najviše u očima ona slika s palmom i javorima. Kad sam vidjela onaj crveni javor u rasadniku odmah mi je u mislima proletjela ova tvoja slika. Pacifika se lijepo raširila u godinu dana, imam još jednu vrstu koja ima cvijet s sitinim bijelim laticama
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Korjenko dugo nisam bila na tvojoj hacijensi,ali ljepote ne manjka.Prekrasni su ti javori,koje boje.....Krizanteme da li su tvoje ili od sestre super su,bolje nego iz rasadnika...Još sam nešto lijepo vidijela ali do sada nisam znala kako se zove.Mislim da je madagaskarska krizantema.Lijepa biljka i lijepi cvijet.Ja imam takvu ali nije tako bogata kao tvoja....
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
još jednom moram pohvaliti ovaj predivni jesenski ugodjaj.....a i krizanteme tvoje sestre su mi predivne
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Zašto sebi ote krizanteme kad su tako bogate ne zakorijeniš još više a lako se primaju----šteta a prekrasne
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Šmrcko, to su krizanteme ove klasične koje kupiš kao lončanicu, kad su joj lani ocvale preselila ih je iz vaze u vrt, odrezala je grane skoro do zemlje, na proljeće su opet potjerale i evo ih sad drugu sezonu još su ljepše nego lani kad ih je kupila u vazama
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Koja ljepota
![]() A sad mi reci kakve su to krizanteme da su ostale niske i kao polu-lopte, je li nešto posebno radila da ostanu niže i takvog oblika ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Tvoj vrt u jesen je bajkovit! Boje javora su fascinantne!
Pohvale seki za krizanteme. Predivne cvjetne lopte!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Baš tako Cimi , kao da su umjetni, ne znam točno koje su vrste, donesla sam ih iz jednog rasanika iz gornje Italije pred puno godina i kad sam birala između hrpe raznih vrsta samo sam uspjela reći "questo e questo"- taj i taj, voljela bi opet tamo otići da donesem još koju vrstu.....
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Javori su me fascinirali.
![]() Onaj cvrveni je kako mi se čini Acer palmatum atropurpureum, a koji je narančasti ? |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
krizanteme su prekrasne!
|
|
![]() |
|
Krizanteme - niske, ove su joj godine strašno lijepe i guste ko sa izložbe......
Bijela
![]() Sa roza ružicom
![]() ![]() Žuta
![]() Ljubičasta
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 135136137138139 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |