Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 39> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve je lijepo, ali mene je oduševila kariola (tačke).
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Lantana, pod temom .Uređenje i planiranje vrta - imaš sheme za izradu vrtnog namještaja i ostalog, pa uz malo materijala i volje, možeš vrlo lako i jeftino napraviti tačke.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Kakva hacienda
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
sve pohvale za hibija predivan je
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
I joooj,koji lijepi hibiskus
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Dada kod tebe je sve prekrasno, jako lijepo uređena okučnica, tačke su super a hibi je predivan
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kakav hibiskus!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hibiskus smo vidjeli, ali zar je to sve
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Katica, pa i ja sam se baš bila razveselila kad je Dadina tema izbila na vrh, i mislim si, super, evo novih Dadinih slikica...a ono nema je, ni nje ni slikica...
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
ajmo dado gdje su sličice???
prošetala sam malo unazad; stvarno si sve lijepo posložila bilje u svome vrtu, da znaš da se i meni sviđa mjesto gdje ispijaš kavice
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Drage moje, evo samo da vam se javim, nakon zimskog sna...da skinem prašinu sa svoje teme...Proljeće je konačno stiglo, već sam štošta posijala i nadam se da ću uskoro nalijepiti poneku sličicu...Pusa svima!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej dada moj klematis ima tri pupoljka, a kako je onaj "iza sedam mora i sedam gora" najljepši naravno - raste li.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
WOW hibiskus,oleander,krompirko,muškatle,psić.....ma sve je DIVNOOOOOO!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Trišice draga, ne samo da su krenuli stari clematisi, nego sam kupila još dva (jedan je u tvojoj boji), a planiram ostaviti još novčića za clematise...sad su po 26 kuna u OBI-ju (ili 29 kn. ne znam točno). |
|
|
|
![]() |
|
Za sve koji su me kritizirali da nema novih fotkica...pa evo...
Prvo Clematisi ![]() Nisam izdržala da ne snimim ovog ljepotana...sutra će se otvoriti do kraja..baš me zanima kako će izgledati... ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo je za Trišu...plavo,plavo... ![]() ![]() Pogled na kamenjar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i još samo dvije slikice... ![]() ![]() Da vas više ne gnjavim, to bi bilo to...U subotu i nedjelju je sajam cvijeća, pa ću još malo popuniti praznine u mom vrtu... |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasni klematisi, a i ostalo je sve prelijepo
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Klematisi sa svojim velikim i lijepim cvjetovima su prekrasni,a kamenjar i sve cvjetnice
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej draga, pala sam pod stol. Najprije me ubiješ s klematisima, pa nemam pojma kako sam ostala samo na jednome, a onda ova plava ljepotica, još kad bi znala kako se zove (možda lithodora heavenly blue) natalija ju je prepoznala u likinom vrtu.
Sve ostalo je naj, naj, naj naj - ma prva liga.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |