Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 56> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
velika visilica je divna...kuglice su super...ideja sa visilicama za kvake je odlična...a svijećnjaci preslatki
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
super saara, a ona crno-bijela kuglica famozna......
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Bravo, 5+!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
sara ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 175 |
suuuuuuuuper saara
![]() |
|
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
divno
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
draga saara, što reć?
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Kako ovdje naci rijeci za ove ljepote? Trenutno sam bez teksla...
![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Prekrasno! Ne znam šta bih drugo rekla...
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
i evo svijećnjaka
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
evo novih baluna
|
![]() |
|
Evo novih radova i pokušaja, ali samo pokušaja boljih slika
Slike za vrata, nisu iste iako možda izgledaju ![]() ![]() ![]() i evo za kvaku ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Predivne kuglice....ipomomukusu gledamih odozdola prema gore....ove zadnje su mi stvarno odlične..a ove gornje iako se osobno ne nalazi u njima...ispale su super....stvarno super...
|
|
![]() |
|
Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuno hvala.
Ma što bi se uvrijedila. Slažem se, ali ja to slikavam kad sam potpuno iscrpljena, slomljena i obično pospana, smeta mi svijetlo uvijek, po danu mi je čudno, na što god naslonim ne sviđa mi se, okreće se....onda stavim eto samo da stavim. Divim se ja nekim fotografkinjama ovdje, ali eto ne znam i obično jedva čekam poć spavat. Hvala vam na svim pohvalama i savjetima |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Saara i menis u kuglice prekrasne ali najbolja mi je ona ( kao i primaveri) crvena sa zlatnim konturama.
I još nešto ću ti napisati i nadam se da se nećeš uvrijediti. Možda da ih drugi puta probaš uslikati na nečemu neutralnom recimo na bijeloj plahti, šta misliš kako bi onda došle do izražaja??? Bile bi za "antalogiju".
U svakom slučaju bravo za izradu i inspiraciju
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
fantasticne kugle...ma nemam rijeci
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Fenomnalne su!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |