moji decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 10> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivan božicni ugođaj kutijice su ti preljepe,koliko ti treba vremena za takvu jednu kutiju
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
hvala svim devojkama na divnim recima.ima jos kutijca pa cu staviti.sad radim samo njih za novogodisnje praznike.inace za jednu kutijcu mi u proseku treba jedan dan uz sve ostale kucne poslove koje naravno treba obaviti..pozdrav svima
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
gdje ih nabavljas i jesu skupe?
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
uglavnom svaku docrtam nesto.mnogo mi je lepse tada.a sto se tice cene ne zivimo u istoj drzavi pa ne znam koliko ce ti to znaciti jer mislim da je kod vas skuplje.ja ih platim 2 eura.koliko bi bile kod vas?
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
prekrasne kutijice
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
uh kod nas bi bilo kakvih 15kn... a super su nema sta...
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Mikice, mikice...koji si ti potencijal....koju kreativnu dušu imaš...Ja ne mogu vjerovati da radiš tako kratko a postižeš ovakve rezultate...očarale su me tvoje kutije...ona sa sviječama koje kao da gore...pa ona prekrasna božična zelena...stvarno skidam ti kapu... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
prekrasne kutije
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ove kutijicer su jedna bolja od druge. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
skrinjice dolaze i svaka ljepsa od druge...neznam kako napravis da su bez ijednog nabora..meni uvijek neki nabor bude...
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Mikice, stvarno mi je tesko sto ne mogu izabrati koja mi je od tvojih prekrasnih kutija najljepsa... jako mi je zao ali ne mogu... da sam u nekom ziriju i da moram proglasiti pobjednicu, vjerojatno bi me istjerali... ili bih sama otisla opcinjena ljepotom
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
hvala svima na divnim recima.maslacak ne znam zasto ti se zguzva meni se to ponekad desi kad radim na glatkim povrsinama ,staklu,plastici i sl.ove kutijce su drvene pa nekako salveta lepo legne na povrsinu i ne stavim puno lepila ispod salvete.to je to nemam nekih drugih tajni...hvala svima
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
koliko prekrasnih radova! ne znam za koju kutijicu bi rekla da je lipša. ma sve su lipe!
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
divno
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
mikica super su ti kutijice,predivne
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |