Naša jezerca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Korisnik | |
goga1965 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imaš li kakvih biljakaoko jezera?
Kako da odžavam jezero i štodaokolo posadim ....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
S tim ribama u jezeru, jezero ti nikada nece izledati 'cisto' (imam i ja veliko jezero puno sarana i nekih manjih riba, uvijek izgleda smede). |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sva jezerca su prekrasna i sad mi vrag neda mira.MM bu poludil
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vule ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
komarci su neizbježni,ali u jezercu ribice po papaju larve,tak da komaraca nema
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Meni ova vaša jezerca izgledaju jako lijepo...................ali kako se obranite od komaraca ljeti?! Postoji li nešto što se stvai u vodu ili?!
|
|
![]() |
|
vule ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
malko moje "močvare"
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() imam jedan mali bijeli lopoč viška ako netko želi neka se javi na pp |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
![]() |
|
nema danas ni barnija ni vilme ali jezerce izgleda ovako
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bromelija, super izgleda mostić, evo još jedan most iz obitelji Kremenko, dali je na mostu Barni, a gdje je Vilma.?
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Jezerce nemam i sigurno ga nikad neću niti imati, pa ću onda uživati u vašim. Bromelija, je li vaše jezerce gotovo?
|
|
![]() |
|
goga1965 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Molim pomoć sa idejama za uređenje ribnjaka koji je jako veliko . Nemam pojma gdje da nabavim biljke i kako očistiti jezero .U jezeru s šarani , amuri i slične ribe koje žive u mulju. |
|
![]() |
|
evo da malo osvježim temu...radovi nisu dovršeni u izradi je mostić
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kai o moje djelimično pod ledom. Danas smo upalili pumpu pa voda cirkulira i ribice su vesele.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
nije, bilo je sutra samo nisu stavljene slike
a danas je prekriveno snijegom iako se topi |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
jel danas sutra?
|
|
![]() |
|
Krenuli smo na čišćenje i povećanje jezerca, sa mojim sinom u glavnoj ulozi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() za sada toliko radovi, nastavak...slijedi sutra |
|
![]() |
|
u mome jezercu je ostao samo ovaj somić odnosno rogan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
To sam si i mislila da je ribicama prijetnja jedino susjedova mačka, no ove naše su za sada zaštićene, pa ćemo vidjeti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
nema problema za ribice one odu na dno u mulj i prezime bez brige, samo povremeno treba razbiti led da dobiju kisika.
![]() Imala sam i ja male šaraniće, rogane, babuške i prezimljavale su bez problema dok ih nije otkrila mica od naše lili i uredno iz pospremila pred vrata. ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |