moji decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 10> |
Korisnik | |
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kutijice su ti savršene. pravi melem za oči!!!
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
ne znam sta da kazem na sve te pohvale,samo da cu se truditi i dalje da vam pokazem i napravim jos ovakvih radova,hvala vam svima,divne ste...
|
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
![]() |
|
![]() |
|
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/kovcezic17/4402.aspx]
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
isusek ženo koliko kutija si ti uradila
![]() Svaka je lijepa na svoj način ali daj mi reci kako rješavaš sa strane i iza kutije?Obojaš ili...?
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
aaa...kakav krasa odabir motiva, a kako krasna izvedba!!1
hoću još!!!! |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
izgleda da cu ih morati slikati sa svih strana da vidite,neke izlepim motivima sa svih stranatj.vecinu,a neke strane uradim raspucane sa krakle lakom neke samo sunjerom istapkam.kako koje mislim da bi najlepse islo...ima jos kutijca sutra stizu nove slike....pozdrav svima
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Kutijice su melem za oči! Prekrsno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Mikica krasne su ti kutije, bravo .....
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mikice ti si skroz poludila, kolike prekrasne kutije, fenomenalno
![]() |
|
![]() |
|
samo kad bih imala jos kutijca....nema vise da se kupi...
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kutije su mi sve
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
kutijice su prekrasne, sve redom ....... jel ih peglaš ili lijepiš?
|
|
![]() |
|
iskreno da ti kazem i ne znam kako se peglaju salvete,ja ih sve lepim...pozdrav
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mikice kutijice su
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ups.... ja ovu temu tek sad vidim. dobro nam došla
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mikice ma fantasticna su ti kutijice, ja sam kao poectnik mislila da si mi stvari dobre, ali tvoje su super.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |