moji kilometri |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 10> |
Korisnik | |
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
super ti je cvijeće...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo ja ću se odma na početku izvinuti jer ne znam da sam ikad bila na tvojoj temi ali sad jesam i stvarno nemam riječi. Ostala sam bez komentara da bi nešto izabirala ali samo ću ipak dodati da me je ovaj tvoj bunar za vodu jako oduševio. Ma to mi je nešto predivno vidjeti da neko ima . I baš kao što kažeš oko njega bi slak bio najbolji za posaditi. izvini još jednom na mome ne obilasku ali se nadam da ću sad malo češće obilaziti i diviti se tvojoj ljepoti što se nalazi kod tebe
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ej dugokosa, lijepo da si opet s nama, i to u kako kaže BBea trendovskim bojama.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ma nisi bas toliko lijena:)
|
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
baka radim ja, al sam i lijenaaaa da boli glava
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
Baka Bea čini mi se da je jer sam tak nekak nešto sijala
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dugokosa, dugo te nije bilo! Normalno, jer umjesto da "ćakulaš" si marljivo radila. A kod tebe svašta različitog. Nisam ni znala da postoje tolike vrste papričica.. |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Dugokosa pa s ovim 'crnim' biljkama ti si u 'trendu'. Kako i među cvjećem postoji moda i kojekakve ludosti, u najnovije vrijeme to su upravo biljke ljubičastocrnog, smeđeg, tamnocrvenog lišća, cvjeta ili plodova.
![]() Biljka na posljednjoj slici mi se čini da je Agastache aurantiaca. |
|
![]() |
|
nešto cvijeća
ovo ne znam kaj je al miriši na limun i kamilicu istovremeno ![]() tamni različak ![]() cinija ![]() neka vrsta mlječike ![]() mak ![]() ? ![]() ?? ![]() ??? ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
evo malo ljetnih slikica kad sam bila lijena prije stavit
ljubičasta paprika ![]() cvatnja artičoke ![]() ljubičasti kelj lišćar ![]() habanero ljuta papričica ![]() black pearl ljuta papričica ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ne znam za pjetlovu krestu. Al' ja se mogu javiti za bonsai ricinus!
![]() Opet sam prošetala od početka i kad sam došla do maćuhica mi je sinulo da sam im se već divila....
Ali stvarno te dugo nije bilo....A sigurno imaš puno toga za pokazati!
|
|
![]() |
|
budem ja došla, samo da još poslova pozavršavam
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa bio je i red da te malo vidimo, bonsai ili ne baš je slatka
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ja sam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Sinova pjetlova krijesta izgleda
![]() |
|
![]() |
|
jel netko još ko i ja uzgajao "bonsai" pijetlove krijeste
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
našla sam sliku,već sam je negdje na forumu stavila samo sam zaboravila gdje,pričala sam na flori o uspjesima mog sineka,pijetlova krijesta prije otprilike 5 godina,to je onaj dugokosi samnom na flori
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Ja u neke vrtove utapkam kad dođu na prvu stranu!
![]() Imaš svega lijepoga a maćuhice su super. One kod zeca izgledaju kao viseće!
Ni ja nisam uopće bila ljubitelj maćuhica, dok ih jesenas nisam posadila tako da nešto cvjeta i po zimi.
Sad uživam kad vidim koliko su lude....Kakvih sve ima boja i kombinacija ....Baš su vam lijepe i tvoje i sinove!
![]() |
|
![]() |
|
U bunaru ima vode al je više ne koristimo samo ja povremeno za cvijeće, a Andrea onaj drugi phloxić ima drugačije listove i cvjetovi rastu pojedinačno pa sam mislila da je nekaj drugo,maćuhice su sinov izbor osim onih na prozoru te su moje
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
i mene je bunar odusevio:),a slak ce se divno uklopiti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |