prilina svaštara |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 10> |
Korisnik | |
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
![]() |
|
hvala cimicifuga i kami
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Prilaaa, kak je ovo foricaaa... Volim te bijelo-srebrne stvarčice, a kak je tek super kad se boja privjeska mijenja ovisno koju boju na sebi nosiš taj dan,
baš su kameleonski ![]() Imam jednu takvu tanku žičicu, ali ova mi još tanja djeluje, sigurno je zaigrana, uf... Ja kombiniram i isprobavam tehnike kak mi dođe tako da je meni super kad ne znam kaj će me dočekati u tvojoj galeriji ![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Samo se ti nastavi "igrati" (kako si sama napisala). Poanta i jeste u tome da čovjek kada nešto stvara - ne radi, već se igra.
Onda, igraj se i dalje, a mi ćemo uživati gledajući rezultate tvoje igre.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
luna-ava hvala
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
luna-ava ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 96 |
![]() |
|
Oslikane bočice...
|
|
![]() |
|
puno hvala cure
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
prekrasni radovi, blago vama koji imate umjetničkog dara u sebi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Morala sam ponovno navratiti, da odmorim malo na onoj čarobnoj klupici
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
puno hvala cure
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Djedice su mi odlični,od čega radiš glavu?A kutija mi ja super,jako lijepo si ju doradila
![]() klupica je za 10
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
fantasticni radovi....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |