moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 150> |
Korisnik | ||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bar nešto dobro da si živa , a mogla bi koja sličica
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
samo javljam da sam živa al nemam vremena,pa hvala svima koji svrate
![]() |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
jesam ispraznila
![]() |
||
![]() |
||
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
|
pun ti je inbox,metlu u ruke!
![]() |
||
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Evo danas obećajem da niti jedan dan neću propustiti oblazak tvog vrta, jer samo par dana ne dođem, a ti se raspištoljiš i pokažeš gomilu predivnih stvari, znači ne smijem izostajati.
Ove biljke koje dobivaju tu predivnu crvenu boju zaista su mi osvježile dan, ruža prva liga, kako je lijepo kad nas u ovo doba godine još uveseljavaju svojim cvjetovima.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Tako blizu, a tako nedostupno, jednom ću doći. |
||
![]() |
||
|
Perla - nemaš brige,zapisano je! Andrea pa kud ti skitaš?
|
||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
Koliko me ovdje dugo nije bilo!!!!
![]() Znaš da sam uživala šetajući vrtom!!! ![]() |
||
![]() |
||
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
|
To te pitam! Bog dragi zna što bi sa sjemenkama bilo u ovim mojim ''neuvjetima''. Kak' bi rekli naši stari: bilježim se s poštovanjem i držim te za poštenu reč! |
||
![]() |
||
|
hvala Lora! Nemaš na čemu zavidjeti-dosta toga aparat sakrije
![]() |
||
![]() |
||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
|
pomalo nadoknadjujem što sam propustila, svaki dan malo....kod tebe je sve uvijek lijepo uredno, rascvjetano.......
![]() ![]() ![]() |
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
![]() |
||
|
nema na čemu
![]() |
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
Hvala ti..i na biljci i na odgovoru..
![]() |
||
![]() |
||
|
Već ti je pustila korjenje? Super! Sad je samo stavi na svjetlo i toplo mjesto,najbolje ako imaš mjesta na prozoru...a na proljeće nakon mrazeva van u hladovinu i da vidiš kad krene...eksplozija
![]() |
||
![]() |
||
|
Perla-ona trava je jednogodišnja... pošaljem ti par sjemenki jer ih ni nije bilo puno...a možda su se rasipale po zemlji dok nisam vidla.Bude jasnije na proljeće pa ti poašljem malu,može?
|
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
Ja sam samo malo navratila u tvoj vrt...daj mi molim te reci kako postupati sa onom žutom penjačicom što si mi poslala??Pustila je korjenčiće i sad ću ju posaditi ali šta onda sa njom??dali u toplo ili hladno?
|
||
![]() |
||
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
|
Bila ovdje. Uživala. Prebrojila ti heuchere (ove godine pucaju mene).
Pitanjac: što se dogodilo s onom biljkom nije-trava-nije-ni-kuruza s 55. str. Da li je to jednogodišnja biljka ili je trajnica? |
||
![]() |
||
|
hvala Gio! Ruža je Conncerto 94 kao stablašica
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
hana prekrasno
![]() Gloria dei mi je jedna od omiljenih ruza,planiram da je nabavim ![]() |
||
![]() |
||
|
hvala Konti
za sjemenkice pasiflora budemo ipak morali čekati
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |