Božicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 33> |
Korisnik | |
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e moj maslacak i ja to jedva cekam...vidjet ces sutra...kosarica se puni.......
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
i jedino ja i ti ne spavamo nocas......
|
|
![]() |
|
E......rosa....sav na tebe.. ![]() |
|
![]() |
|
E....uvijek postoji jednom...mislim da radimo pravu stvar.....zeleni bor, pravi, al rose ukrasi...shabby...bez obzira kakvi bude ja se jako veselim.... |
|
![]() |
|
Ma primavera...pinki skroz i prekoskroz.... |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ma ja sam ti uvijek ovako budna dugo...a ujutro od 9 tek funkcioniram...
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jel će to biti tvoj bor ili od juni?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Kako rekoh sinoć...košarica se puni... ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Aj jaj jaj kakva prekrasna košarica punjena raffaelo kuglicama za bor. Predivno, Božica
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Vaaauuuu, kolko kuglica, prekrasno!!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Puni se košara.puni....predivne kuglice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šalji slike u pećnicu!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Aaaa, što su krasne! Odmah su me podsjetile na mirisne medenjake i šećerni preljev!
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
predivne kuglice
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
bravo... jako dobar uradak...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Cure moje...drago mi je da ste sa mnom u ovom bozicnom boru....vidjet cemo na Badnjak kak to izgleda......
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Neuobičajena a time i interesantna boja vašeg Božića
|
|
![]() |
|
Evo Anđelka me kritizira da gdje sam.... malo uređujem za Božić...
...po danu....
![]() ..a kad se upale svjećice....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |