Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kami - decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kami - decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 33>
Korisnik
Poruka
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 20:33
odlično,medo je prepre prekrasan!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 20:39
@monna-01, anđelka, rose: hvala vam moje dame, volim kad svatko istakne nekaj drugo da mu se posebno svidjelo ;)
moram priznati da su me svi malo zarazili visilicama jer bi ih sad svima ispoklanjala najradije...
ova plava je trenutno na ulaznim vratima dok ne dovršim vijenac koji ni sama ne znam kako će izgledati na kraju, ali bar sam našla inspiraciju Embarrassed

Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 09:32
Kaammmiii ti si napravila svašta i sve mi je prekrasssnnnooooosmile120smile78
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 09:39
hvala bajna djevo od kartona i crnih salveta LOL
ma, bit će toga gro, samo trebam u višu brzinu ubaciti...
inače, podlošci su se bili totalka na balkonu smočili (odozdola sve do laka) jer ih nisam u petak unijela u kuću nakon kaj se lak posušio Embarrassed
i dosad su se skroz na radijatorima posušili još čvršći nego prije
tako da vrijedi ona stara ...u svakom zlu neko dobro... Big%20smile
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 10:04
smile79
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 12:25
nisi samo u origamiju majstoricasmile89,sve ti je prekrasnosmile141
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 12:27
hvala kaća, vilenjakinjo od crno-bijelih vitica i zimske idile koja strpljivo čeka peglanje Wink
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 12:52
i kod mene je dosla na redWink smile79
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 22:20
gledam u tvoju origami galeriju,šmrc ništa,kad vidi divota ovdje!sve super,samo crno-bijeli podmetači super,supersmile94
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 08:37
Jako lijepe plpčice ali podmetači su mi smile120
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 12:31
...predobro mi je kak ispunjavaš želje zahtjevnom bratu, a medo koji luka u medalje je zakooooon...predobro yes ...ali podmetači...savršeni...lijepo je vidjeti s kolikom spretnošću primjenjuješ svoj iznimni talent i u ovu tehniku Bravo!
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 12:35
prila, mare-nostrum i Primavera: puno puno hvala, kud svi obožavaju te crno-crveno-bijelo kombinacije osim mene LOL
uskoro ćete vidjeti i onaj rekonstruirani vijenac u novom ruhu ;)
Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 08:02
 Podmetači su ti super, super ispali..... a ovi Božićni su mi preslatki...smile79
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 11:42
@frezija: hvala, bit će još bolji kad ih stignem spojiti skupa ;)
vijenac kolko-tolko gotov, stavila sam ga u origami galeriju Approve
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 12:08
Kami ,divna je pločica s jaslicama,jako ju volim i odlično si je ukomponirala,medo zakon!
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 12:56
 super visilica ,zgodan medo i jednostavni a opet lijepi podmetači
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 13:09
Jako mi je lijapa ova visilica i strašno mi se sviđa kod tebe što jako lijepo iskombiniraš boje...baš imaš osjećaj za uskladiti boju s podlogom. Super...super
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 11:05
maslina55, file i KARMEN: puno hvala, drago mi je da vam se sviđa...

Ovo je bila prva pločica dovršavana doslovce s nogu i po putu, malo sam isprobavala neku staru konturu biserno bijelu koju sam našla
i 3D koji se trunke ne vidi na fotki, ali vjerujte ima ga na bobicama, crkvici, potočić je prelakiran i tak...
nakrivite malo monitor, možda skužite ili mi vjerujte na riječ... LOL

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 11:41
Sjaaaaaatko!!!! smile171Imaš super smisla za detalje! 
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 13:02
Kami svaka čast ti si za raditi minijature i filigranske stvari Winksmile93
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.