Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 370> |
Korisnik | |
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lantana ovo je pravi raj na zemlji,svaka čast,ne znam što bih izdvojila,sve mi je predivno!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Stvarno mi je ovdje prelijepo -----genijalno --uživam
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno... pogled, vrt, biljčice...
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Baš me izmučila tvoja nova biljčica. Taman pomislim da sam otkrila o čemu se radi pa pogledam tvoju sliku i opet mi je drugačija od onog što mislim da je.
Ipak mislim da je grevillea, jedino se ne mogu odlučiti koja, rosmarinifolia ili alpina ili neka treća.
Što ti se čini Lantana, jesam li na dobrom tragu?
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Lantana, ti živiš u raju , to smo ti već svi rekli ali ja ću to ponoviti i 100 puta ako treba. Zadnja tura slika su ko iz snova
![]() Alisumi su pokazali svu svoju raskoš....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ove tvoje sličice cvijeća su odmor za dušu i tijelo............
Kod nas takvo tmurno vrijeme već 15 dana, ništa ne cvjeta, sve se objesilo od prevelike količine kiše, a kod tebe k'o u raju!
Hvala na predivnim sličicama!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
preprekrasno, kao da je proljeće, alissum je super, dok kao što kaže Bergenija kod nas strava što je ova kišurina napravila, lijepo je prošetati u ove tmurne dane ovakvim prekrasnim vrtom
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala svima na posjeti
![]() Horti mislim da je ono grevillea alpina, najviše mi njoj sliči, ima je i Baka mislim, samo njoj raste kao grmić, a ova je puzavica. Dok sam tražila po netu grevilleu našla sam na ovu biljku Prostanthera rotundifolia - slika s neta ![]() Mislim da je to ova biljka koju sam našla kod hotela, a mislili smo da je neki thymus. Piše da naraste do 1,5 m i toliki je i ovaj grm. Što mislite? ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma ovo je predivno .bože boja tačno ona osviježavajuća. Draga moja ma nema šta -zakon si
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Imaš sliku grevilee rosman. tu na forumu pod grmlje, slikala sam kod mene u susjedstvu
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Meni su cvjetovi na tvom grmiću sličniji escallonii, ali listići mi ne odgovaraju, neke su čudne boje, a opet listići mi ne liče ni na prostantheru. Opet zagonetka
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Lantana, nakon posjete tvojem vrtu, osjećam potrebu da napišem nešto novo i drugačije, ali u tvojem slučaju stvarno je sve rečeno.
Ljepota tvoga vrta je uzvišena, kamenjar si učinila savršenim, ona padina sa allysumom je briljantna, čak i ružmarin cvate.
Lantan se rascvjetale kao usred ljeta, vidim ima tu još cvjetova, a naročito mi je bilo zanimljivo pratiti razne faze cvatnje pacifike i transformaciju cvijeta od male bobice do raskošnog žutila.
Stvarno savršen sklad u tvojem vrtu.
lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Evo mene samo da te pozdravim
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Je l' grevilea ili nije krasno je ovo roza. Ja sam isto tražila po netu kad su nam predložili grevileu i našla jako puno vrsta. Pa baš moja ima najsitnije cvetiće! |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kad ideš gledati po netu tek onda se otvori bezbroj dilema, ali nema veze kako se zove, ja sam ubola nekoliko grančica ove hotelske roza ljepotice, pa ćemo vidjeti na proljeće.
Grevilea mi je jako ljepa i sviđa mi se što izgleda kao neki zimzelen. Niho, Otok, Horti, R. Sara, Flavia i Baka hvala na trudu i posjeti. Evo slikala sam malo ruže jučer i iako neznam ni jednoj ime, uvijek su lijepe Bijela je prekrasna dok je pup, ali brzo se rascvate ![]() Penjačica ![]() Ovih imam 5 velikih grmova ![]() ![]() Ovu sam sama uzgojila od reznice, i onda od tog grma još nekoliko novih, ona najduže traje kao cvijet ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
preljepe ruže
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prelijepe su, posebno mi se sviđa bijela.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ružice su prekrasne
|
|
![]() |
|
Crvena je prekrasna -genijalna . Evo gledam u moje komšinice ta crvena ruža uvijek cvijeta -pa to je za nepovijerovati -------a vidim sad da je kao i tvoja i baš šteta ne imati ovu ružu----. Gledaću da je i sebi nabavim samo radi njenog konstantnog cvijetanja. Ma kod tebe Lantana ne traba više diskutovati jer kod tebe je kao raj-svaka čast ...Legendo
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |