Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 125126127128129 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 17:25
Lantana ovo je pravi raj na zemlji,svaka čast,ne znam što bih izdvojila,sve mi je predivno!!!smile71
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 22:56
Stvarno mi je ovdje prelijepo -----genijalno --uživam
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 23:00
ljepo, ljepo...nema šta....
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 23:36
Predivno... pogled, vrt, biljčice...
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2009 u 15:37
Baš me izmučila tvoja nova biljčica. Taman pomislim da sam otkrila o čemu se radi pa pogledam tvoju sliku i opet mi je drugačija od onog što mislim da je.
Ipak mislim da je grevillea, jedino se ne mogu odlučiti koja, rosmarinifolia ili alpina ili neka treća.
Što ti se čini Lantana, jesam li na dobrom tragu?
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2009 u 16:24
Lantana, ti živiš u raju , to smo ti već svi rekli ali ja ću to ponoviti i 100 puta ako treba. Zadnja tura slika su ko iz snova smile94
Alisumi su pokazali svu svoju raskoš....smile227
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2009 u 20:12
Ove tvoje sličice cvijeća su odmor za dušu i tijelo............
Kod nas takvo tmurno vrijeme već 15 dana, ništa ne cvjeta, sve se objesilo od prevelike količine kiše, a kod tebe k'o u raju!
Hvala na predivnim sličicama!
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2009 u 20:45
preprekrasno, kao da je proljeće, alissum je super, dok kao što kaže Bergenija kod nas strava što je ova kišurina napravila, lijepo je prošetati u ove tmurne dane ovakvim prekrasnim vrtomClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2009 u 21:00
Hvala svima na posjeti smile79, ove je jeseni vlažno vrijeme i nema bure pa biljkama očito odgovara, krizanteme nikad nisu bile ovako bujne.

Horti mislim da je ono grevillea alpina, najviše mi njoj sliči, ima je i Baka mislim, samo njoj raste kao grmić, a ova je puzavica.

Dok sam tražila po netu grevilleu našla sam na ovu biljku
Prostanthera rotundifolia - slika s neta
Prostanthera%20rotundifolia

Mislim da je to ova biljka koju sam našla kod hotela, a mislili smo da je neki thymus. Piše da naraste do 1,5 m i toliki je i ovaj grm. Što mislite?

život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2009 u 22:30
Ma ovo je predivno .bože boja tačno ona osviježavajuća. Draga moja ma nema šta -zakon si
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2009 u 22:47
Imaš sliku grevilee rosman. tu na forumu pod grmlje, slikala sam kod mene u susjedstvu
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 11:29
Meni su cvjetovi na tvom grmiću sličniji escallonii, ali listići mi ne odgovaraju, neke su čudne boje, a opet listići mi ne liče ni na prostantheru. Opet zagonetka Question.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 21:04
Draga Lantana, nakon posjete tvojem vrtu, osjećam potrebu da napišem nešto novo i drugačije, ali u tvojem slučaju stvarno je sve rečeno.
Ljepota tvoga vrta je uzvišena, kamenjar si učinila savršenim, ona padina sa allysumom je briljantna, čak i ružmarin cvate.
Lantan se rascvjetale kao usred ljeta, vidim ima tu još cvjetova, a naročito mi je bilo zanimljivo pratiti razne faze cvatnje pacifike i transformaciju cvijeta od male bobice do raskošnog žutila.
Stvarno savršen sklad u tvojem vrtu.
lijepi pozdrav
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 22:11
Evo mene samo da te pozdravim smiley1931.gif i da prelistam još par stranica unazad. Ne mogu se nagledat tvog lijepog kamenjara!....i da smiley2964.gif....moje je skromno mišljenje da biljka na slici s neta i biljka koja raste kod hotela...nisu ista biljka...to sam zaključila po listićima...mislim da se razlikuju. Ništa ne brini...već će netko od nas naletjeti na naziv "hotelske"...evo ja slučajno prije par dana našla kako se zove ona moja crveno-crna ruža penjačica, što joj latice pocrne na suncu (Benvenuto se zove...)...i to kad sam se najmanje nadala...smiley1639.gif
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 09:02

Je l' grevilea ili nije krasno je ovo roza.

Ja sam isto tražila po netu kad su nam predložili grevileu i našla jako puno vrsta. Pa baš moja ima najsitnije cvetiće!Cry

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 09:56
Kad ideš gledati po netu tek onda se otvori bezbroj dilema, ali nema veze kako se zove, ja sam ubola nekoliko grančica ove hotelske roza ljepotice, pa ćemo vidjeti na proljeće.

Grevilea mi je jako ljepa i sviđa mi se što izgleda kao neki zimzelen.

Niho, Otok, Horti, R. Sara, Flavia i Baka hvala na trudu i posjeti.

Evo slikala sam malo ruže jučer i iako neznam ni jednoj ime, uvijek su lijepe

Bijela je prekrasna dok je pup, ali brzo se rascvate

Penjačica

Ovih imam 5 velikih grmova

Ovu sam sama uzgojila od reznice, i onda od tog grma još nekoliko novih, ona najduže traje kao cvijet

život je more
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 09:59
preljepe ruže smile73
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 10:27
Prelijepe su, posebno mi se sviđa bijela.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 12:05
ružice su prekrasne
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 12:46
Crvena je prekrasna -genijalna . Evo gledam u moje komšinice ta crvena ruža uvijek cvijeta -pa to je za nepovijerovati -------a vidim sad da je kao i tvoja i baš šteta ne imati ovu ružu----. Gledaću da je i sebi nabavim samo radi njenog konstantnog cvijetanja. Ma kod tebe Lantana ne traba više diskutovati jer kod tebe je kao raj-svaka čast ...Legendo
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 125126127128129 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.