kami - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 33> |
Korisnik | |
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kami svaka čast ti si za raditi minijature i filigranske stvari
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sjaaaaaatko!!!!
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
maslina55, file i KARMEN: puno hvala, drago mi je da vam se sviđa...
Ovo je bila prva pločica dovršavana doslovce s nogu i po putu, malo sam isprobavala neku staru konturu biserno bijelu koju sam našla i 3D koji se trunke ne vidi na fotki, ali vjerujte ima ga na bobicama, crkvici, potočić je prelakiran i tak... nakrivite malo monitor, možda skužite ili mi vjerujte na riječ... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jako mi je lijapa ova visilica i strašno mi se sviđa kod tebe što jako lijepo iskombiniraš boje...baš imaš osjećaj za uskladiti boju s podlogom. Super...super
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
super visilica ,zgodan medo i jednostavni a opet lijepi podmetači
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Kami ,divna je pločica s jaslicama,jako ju volim i odlično si je ukomponirala,medo zakon!
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
@frezija: hvala, bit će još bolji kad ih stignem spojiti skupa ;)
vijenac kolko-tolko gotov, stavila sam ga u origami galeriju ![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Podmetači su ti super, super ispali..... a ovi Božićni su mi preslatki...
![]() |
|
![]() |
|
prila, mare-nostrum i Primavera: puno puno hvala, kud svi obožavaju te crno-crveno-bijelo kombinacije osim mene
![]() uskoro ćete vidjeti i onaj rekonstruirani vijenac u novom ruhu ;) |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Jako lijepe plpčice ali podmetači su mi
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
gledam u tvoju origami galeriju,šmrc ništa,kad vidi divota ovdje!sve super,samo crno-bijeli podmetači super,super
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
i kod mene je dosla na red
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala kaća, vilenjakinjo od crno-bijelih vitica i zimske idile koja strpljivo čeka peglanje
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nisi samo u origamiju majstorica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() |
|
![]() |
|
hvala bajna djevo od kartona i crnih salveta
![]() ma, bit će toga gro, samo trebam u višu brzinu ubaciti... inače, podlošci su se bili totalka na balkonu smočili (odozdola sve do laka) jer ih nisam u petak unijela u kuću nakon kaj se lak posušio ![]() i dosad su se skroz na radijatorima posušili još čvršći nego prije tako da vrijedi ona stara ...u svakom zlu neko dobro... ![]() |
|
![]() |
|
Kaammmiii ti si napravila svašta i sve mi je prekrasssnnnooooo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
@monna-01, anđelka, rose: hvala vam moje dame, volim kad svatko istakne nekaj drugo da mu se posebno svidjelo ;)
moram priznati da su me svi malo zarazili visilicama jer bi ih sad svima ispoklanjala najradije... ova plava je trenutno na ulaznim vratima dok ne dovršim vijenac koji ni sama ne znam kako će izgledati na kraju, ali bar sam našla inspiraciju ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično,medo je prepre prekrasan!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |