Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 104> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoyčika, ja ih baš nisam ni primjećivala i sada tek vidim što sam propustila
![]() Niho, jope novi avatar ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Moj je kaktus na slikam u mojim kaktusima --i samo 1 cvijetić ima ali neka imaće i moj toliko -----
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Krasno ti je cvečeko na gruntu Konti! Baš me oduševila rudbeckia....jako je lijepa! Pohvala i za božične kaktuse...bijeli je divan...a vidim da će i rozi slično izgledat kad se svi ti silni pupoljci otvore! WOW
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Flaviaaa pa baš mi je drago da si prošetala malo po zagorskim bregima
![]() e ovaj rozi je zanimljiv...izvala je jedna boja, a iznutra druga, ali njega moramo još pričekati ( i obraniti od mačka ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Puno lijepih slikica kod tebe se našlo, pa sam ih radosna pogledala!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
![]() |
|
anaida i štefica, hvala vam
![]() ajmeeee nešto vam moram pokazati ![]() ![]() u petak me Otok razveselila novom kalanchoom i sukulentima ![]() ![]() mandarine su odlične, hvalaa ![]() samo ja ne znam njihova imena ![]() ![]() ![]() i kalanchoa sa mladima ![]() ![]() e sad...paaažljivo gledajte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a sad problem jedan....opet mi je lišće na trubama,a sad i na hibiskusu, pojedeno i našla sam zelenu gusjenicu i neke bijele leptiriće ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Wow, bravo za lantane!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
To je naša Otok, posadiš i imaš gotovu biljku
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ajme Kontesaa, sad me je sram, ali imala sam samo tu kutiju doma pa sam stavila par mandarina da je nekako ispunim.
Ona biljčica sa sjemenkama na listovima je kalanchoe daigremontiana (Mother of Thausand - majka tisuću djece. Ostalo su crassule, sad mi ne radi mozak koje su točno, sjetit ću se pa javim |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Otok je dobra duša foruma, uvijek se rado sjetim kako nas iznenadi i kako još uvijek ima krcat vrt svega, iako stalno nešto djeli, a o pakiranju neću ništa reći , jer to je uvijek savršeno.
Predivno Konte, uživaj u otočkim poklonima, ima toga kod nje još
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Flavia, ja sam tu zelenu mehanički bome riješila...van i gazi proždrljivicu
![]() i te neke bijele mušice su jaako dosadne, ali riješit ću ja i njih Lantana jesi vidla? pošalje ti cvijećke i još ti vitamina doda jer gripa vlada ![]() ma Otoook, zašto bi te trebalo biti sram? ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Kontesa, mora da si bila jako dobra, kad su paketi već počeli stizati, i to ne samo zelenje, već i voće, blago tebi, ima i vitamina.
Bravo za Otok, koja i u ove malo hladnije dane misli na prijatelje.
A ti nisi ništa poslikala u Zagorju prošli vikend?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Saro pa nemam kaj slikati...jedino kako su krtovi prerovali dvorište
![]() iako...trebala bih poslikati sve sukulentiće...probat ću ovaj vikend ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Moram ti pokazati kako izgleda onaj moj sistem: posadi i ne gledaj - ne približavaj se. Tako imam lantanu od 30 cm, a da nisam ni znala.
|
|
![]() |
|
Hoya, večeras sam te se sjetila....znaš onu grančicu jasmina koju sam stavila na pelcanje pa je najednom otkazala poslušnost? e pa poslušala sam tvoj savjet ...ne gledaj ju
![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
A da mi nismo malo previše radoznale i nestrpljive. Uvijek se sjetim Lantaninih riječi: Posadim pa što bude. A kod nje svega i svašta bude !
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma baš si dobila predivne biljke -svaka čast-
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
a jesmo Hoya, ali kaj sad, takva sam i inače i ne mogu si pomoći
![]() Niho, samo mi je žao što ih ne mogu svaki dan virkati ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
stigle su predivne biljke, bit će njima kod tebe super
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |