Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 152>
Korisnik
Poruka
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 15:42
Prije određenog vremena mi je naša draga Duda-Lave ničim izazvana,
tj. bez ikakve molbe s moje strane poslala krasan paketić biljaka,
koje izgledaju ovako:

Hvala Duda.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 17:26
Ma super bolan -eto sad imaš šta da radišsmile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 18:41
Bome lijepo iznenađenje,nitko od nas se ne bi žalio na takav paketić!!!smile92
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 20:08

Super su Sara nove biljčice. Bravo za našu dobru Dudu-Lave! ...i na ovim tvojim slikicama novih biljčica vidi se prednost stanovanja u zgradi....osvjetljeno stubište ti je odlično zimovalište! smile71

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 21:07
draga moja, čini mi se da će senjski vrt biti neprepoznatljiv iduću sezonu Wink
Duda-Lave bravooo Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 22:17
Da curke, Duda je zaista prekrasna osoba, možete li zamisliti kako sam se osjećala, kad mi je poslala pp da mi šalje paket, meni novoj, potpuno nepoznata osoba, po prijateljima.
A što se tiče stanovanja u zgradi, osim ovih prednosti što si spomenula ti Flavia, ima i nekih nedostataka, a to je prvenstveno krađa, ne pelcerića, već kompletnih biljki s teglama. 
I ja se veselim proljeću, ne samo zbog mog, već i vaših vrtova.
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 22:21
Zveži na špagu tegle Sara....da ti nemreju pomažnjavat! smile188
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 22:48
Prekrasni pokloniClap. Stavi ljepilo oko tegla, da im se bar ruke polijepe. Ima ono za miševe, koje se ne suši.LOL 
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 23:13
Lijepe si poklone dobila, a za spas od lopova meni na pamet pade ona boja kojom bankari štite svoje pošiljke novca LOL. Šta misliš tko bi se pofarbao, zalijepio ili upetljao u špagu? Možda bi se iznenadila.....ha?
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 23:20
I meni je ta farba pala na pamet, ali je ne možeš dobiti lako. Prva bi se ja ulijepila da što pokušam zaštitiiWink 
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 16:28
To su ti naše otočanke, sve od reda su super, puno puta "ničim izazvane" šalju nam cvjete na našu veliku radost.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 01:21
Pregledavam forum malo po malo, kako kada stignem. Tako sam i tvoj vrt konačno pogledala i imam svaku hvalu na izgledu vrta koji se potpuno uklapa u okoliš. Neznam odakle oni vrganji, ali čim sam ih ugledala kao da se miris od njih proširio. LP 
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 08:51
Malo sam povirila. Držim palčeve da ljetos uspiješ posaditi sve one biljke od Dude i još puno toga i napraviš od tvog velikog lijepog vrta, pravi mediteranski!Smile
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 20:16
Drage Cimi i Baka baš sam bila ugodno iznenađena da je netko navratio u moj vrt, u tu mrakaču gdje sada nema žive duše.
Vjerujem da će Dudini pokloni biti sretni što će se s Murtera preseliti u Senj draga Baka.
Cimi imam puno ideja i mnogo želja, neke biljke sam već nabavila, vjerujem da ću kroz nekoliko godina imati oku ugodan vrt.
Curke, hvasmile145la vam na posjeti,lijepi pozdrav.

Napisat ću pismo Djedici u Laponiju s popisom biljaka koje želim, možda kaj donese u vreći.WinkWinkWink
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 20:31
bok Sara, moram priznati da si lijepi paket dobila, nadam se s obzirom na "nedostatke" života u zgradi neće ishlapiti do tvog odlaska u senj (držim palčeve) i kako kaže baka da od tog lijepog vrta napraviš pravi mediteranski.Tongue
veliki pozzz
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 23:24
Ma ovo sam već toliko kod tebe gledala i stvarno su predivne biljke i imaćeš predivan vrt smile213
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 08:14
Puno slatkog posla očekuje te u proljeće, ali uz malog pomagača unučića i uz sve nas - bit će to lijepe obaveze!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2009 u 14:51
Lijepi ti je paket stigao,kak je dobar taj osječaj kad te netko ugodno iznenadi
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 19:25
Dio adventskog ugođaja iz mog doma

Ova lijepa ukrasna tegla je Tatjanin poklon

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 19:31
preljepi  božični detalji, mislila sam da neću ništa izdvajati ali me se jako dojmio adventski vjenac, poseban je smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.