kami, origami i ostalo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 22> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve prekrasno radiš, ali lav mi je fantastičan! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Kami, koliko vremena treba da se napravi ovakav lav? Prekrasan je
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
@lluvia, monna-01 i Tija hvala....
![]() Tija, koji sat rada sigurno kad se zbroji (negdje je 1 korak dijagrama,tj. 1 sličica zapravo i nekoliko pregiba)... Teško je procijeniti vrijeme, ovisi prvenstveno o koncentraciji i razumijevanju uputa i tvrdoglavosti papira... ![]() Najteže je kad se zapne, zato su mene griva i noge ubili u pojam jer opće nisam kužila završne upute pa sam malo improvizirala... Taj autor presavija od svoje druge godine i modeli su mu stvarno veličanstveni, progooglajte slike kog zanima... |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
prvi put sam otvorila ovu stranicu i ostala sam zabezeknuta
ljudi moji je li ovo moguće
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Baš me zanima kako slažeš odjeću u ormaru....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
@file: tako si me nasmijala, podsjetila si me na onaj delićev komentar
![]() "ljudi, ma je li to moguće! ludnica, šta je ovo, šta će se ovo dogoditi..." ![]() @Izzy: ![]() Inače sam po naravi nestrpljiva i sama sebi se čudim kud sam baš za origami zapela ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
![]() |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Mene baš zanima što bi ti tek "stvarala" da nisi nestrpljiva. U ovaj dio foruma zbilja rijetko rijetko "dolazim" ali tvoje stranice posjećujem dnevno jer ovo su prava mala čuda, koja su vrijedna "pogleda".
|
|
![]() |
|
Tija, hvala na posjetama, počašćena sam
![]() Da nisam nestrpljiva, nastavila bi s pletenjem i počela s heklanjem i čipkama ili se bacila na kirigami... S 10 godina sam plela i zadnje skroz dovršeno je bio jedan krokodil kao završni rad (mama je napravila vrh repa jer nisam znala smanjivati očice), a kad sam jedan šal započela doma, odustala sam nakon 1/3 ako i toliko ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() nemogu vjerovati....ostvila sam oci na ekranu...ovo je stvarno zanimljivo znati...morat cu se malo vise zanimati za to |
|
![]() |
|
@maslacak7: hvala puno
![]() Svašta se može s papirom složiti, a puno toga skoro ili skroz bez rezuckanja i lijepljenja, u tome i je smisao origamija ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Kami,a kaj je to karigami?Sigurno nekaj jednostavnije od origamija,jel da?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pa i ne baš, ovisi kolko spretno barataš škarama i skalpelom...
![]() kirigami je vještina izrezivanja papira tako da se postigne 3D efekt, igra svjetlo-sjena od papira i fino izraženi detalji... i one pahuljice od papira koje su valjda svi jednom izrezivali u školi,vrtiću,doma su svojevrsni kirigami... ukucaj u google 'kirigami', 'kirigami pop-up cards' ili nešto slično pa ćeš otkriti ![]() |
|
![]() |
|
Aaaa,nije to za mene,to je za neživčane.Čekala bum da se ti hitiš u to pa bum slinila!
|
|
|
|
![]() |
|
Joj, teško, nemam volje rezuckati preko mjere :P
Dovoljno moram izrezivati kvadrate, pentagone, pravokutnike i razne detalje skalpelom i škarama za origami stvarčice i još salvete rezuckati za decoupage pa di tek kirigami, soba bi mi tek onda bila papirnati vatromet... |
|
![]() |
|
Znači,imaš grif u izrezivanju,korigami bi bil nadogradnja
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Malo kaskam s učenjem za fax tako da odmah stavljam slike vijenca makar još nije ni na vrata postavljen
i sve se slabašno vidi, većinom su svi papiri sedefasti i koristila sam sve kaj imam doma, pa ću ga zato još malo mijenjati možda ![]() To vam je onaj vijenac sa zvjezdicama i ovčicom cijeli rekonstruiran... Ideju sam dobila kad sam nekidan u posjeti listala onu knjižicu koja se mogla uz Gloriju kupiti i ovo(klik) je bilo jedino što mi se svidjelo na prvi pogled; ne patim baš za klasičnim vijencem, a prave zelenjave nisam imala... ![]() ![]() Slamnati je pa sam ga omotala maminim ostacima vuna i nastala je - zelena mišancija... Na vunice i pamuke koji vise sam navukla neke origami ukrasiće i malo češerića i to bi bila - raznobojna petljancija ... Još fali malo ljuski orahića i jedna kućica s natpisom, ali trenutno ništa od toga, do Sv.Lucije tko zna ![]() ![]() ![]() ![]() Nije nešto vjeran na slici, ali uživo je dražestan... ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Kami i više nego dražestan, ideja ti je mrak i uopće ne znam kaj delaš na tom svom faksu, kad mislim da ti je mjesto negdi na dizajnu ili primjenjenoj....
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Woooow, sjajno!!! A ono ogledalo ću ti doći ćopiti po noći, samo da znaš - fantastično je!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |