natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 109> |
Korisnik | |
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nato, ti si genije!!!
![]() Ovi anđeli su predobri, stvarno radiš čuda! ![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
prije gotovo mjesec dana, jedna prijateljica me zarazila ovim anđelima ... no, tada nisam imala vremena za eksperimentiranje, pa sam se ovih dana upustila u tu akciju...
dakle, slijede moji anđeli od slanog tijesta... prvo sva tri na okupu... ![]() onda u krupnijem planu prvoizrađeni anđeo... ![]() pa drugoizrađeni anđeo (nedostaje još lakiranje - ponestalo mi laka :( ) ![]() i trećeizrađeni anđeo... ![]() toliko za sada... toliko je izašlo iz jedne smjese slanog tijesta... neki novi eksperimenti slijede čim ponovno sakupim malo vremena za to... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ovih dana je kod mene totalna ludnica i velika gužva...pripreme za sajam su u posljednjoj fazi...sutra ga u 18 sati otvaramo... sve se sada privodi kraju, završavaju radovi, sređuju dekoracije, pa tako imam malo vremena za nailazak na forum..paralelno sa time još završavam i neke sitne udomiteljske radove, pa je malo stiska..
no, danas sam si dala u zadatak da vas uz jutarnju kavu sve obiđem, a kada sam napravila obilazak, evo sada da se malo "pohvalim" i sa svojim šestim svijećnjakom...udomljen je kod moje mame, konačno je i ona došla na red... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
to su plastične, prozirne kuglice, radim ih iznutra, ne lakiram ih ništa posebno, to imaju same svoj sjaj...
|
|
|
|
![]() |
|
just me ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 17 |
radovi su ti prekrasni!! mene smao zanima sa cim farbas ove kuglice da su tako sjajne? i na kojoj podlozi ih radis,jel to stiropor? hvala ti puno na pomoci! :)
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
preslatki su mi svijecnjaci
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivno!ambalaža je super!
![]() |
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
kugle su mi preslatke
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
nisam ni mislila drugacije...sve ti znas...fantasticno...
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
auuuuu,ovo mi je promaklo!!!!! Odlično, bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
cure moje,s vima odreda šaljem veliki poljubac... vi ste svojim komentarima pravi vjetar u leđa... samo na stvaranje me tjerate.... hahahahah
elza, da, i ambalažu sam sama napravila.... |
|
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...draga Nato, tvoja je galerija ko mali dućan Božićnih čudesa
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Prekrasni svjećnjaci, ali i ambalaža! jesi li i nju sama radila?
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ovi svjecnjaci su fantasticni... stvarno odlicni...blago onom ko ih dobije...
![]() |
|
![]() |
|
prije nego se oprostim sa ovom skupinom radova, uslikala sam ih sve na okupu...
![]() ![]() ovaj svijećnjak, peti po redu ima isto jeda odmak od preostalih a to je da su listići drugačije oblikovani, nema anđela i dodani su cvjetići... isto, kao i na prethodnom, nije isti razmak između svijećica ![]() ![]() manji iz malo bliže perspektive ![]() i spakirani u kutijice... spremni za put dalje... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
kuglice su ti prave čarolije
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Predivne kuglice
![]() |
|
![]() |
|
ovdje se bajka pise...
![]() |
|
![]() |
|
Lilly71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 50 |
...no comment...cure, prije mene, su potrošile sve riječi hvale...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |