Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 127128129130131 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 22:04
Možda jest legenda, ali uvijek sitnice mogu barem malo uljepšati dan. A ja ti to od srca želim. Uz put: Čestitke i od mene.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 00:46
smile141
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 07:53
Lantanice, školjka je divna - usrećila je svojom ljepotom, posebnošću i zanimljivom legendom sve nas, pa kako onda ne bi i tebe i TM!?
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 09:49
Nemoj tako legenda je legenda -----------ima malo istine u svemu što se nešto kaže ili ispriča -----i da je legenda ti od mene zaslužuješ sve naj .naj u životu
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 13:50
Otok hvala ti, ova tvoja podrška me asocirala na pjesmu
Ne daj se Ines, ne daj se godinama
a moj odovor bi bio...
...borim se borim, borim sa sobom...

Hoya hvala ne željama i čestitki.

Bromelija, Anaida Wink

Niho danas mi samo stihovi padaju na pamet, nekako mi se čini da je za mene ovaj stih
...sreća je za ljude druge...

... ali evo iz vrta nekoliko slika da malo odagnamo tmurne misli.
Tema je Lijepo i bez cvijeta

Euomymusi

Šaremolisni bršljan

Kineski šaš

Sedum

Heuchera

Berberis

Cotoneaster

Divlja lozica

Biserak

Cineraria i divlja lozica

život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 14:20
Lantana, baš su lijepe ove slike kasne jeseni kod tebe, toliko različite od ljetnog prizora, ali zeleno je zeleno i uvijek je lijepo, zato volim tu boju, no ipak onaj zeleno-crveni sedum je super, imam ga, ali je u kući pa je pozelenio-valjda od tuge za ljetom.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 14:32
Čini mi se da sam gledala slike iz mog vrta. Samo heuchera se ne uklapa - i naravno da mi se sve svidjelo!
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 15:02
Ove boje jeseni su čarobne,uživam u tim slikama   
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 16:42
Lantana, dušo draga, pa tebe se danas neka sjeta dohvatila. Jest da je takvo vrijeme, ali tračak sunca se uvijek nađe - makar samo u mislima kada zatvorimo oči. Gledala sam u svoju zbirku kamenčića sa Zlatnog rata i nisam pronašla kamenčić sreće - no nema veze, i ovi drugi su tako lijepi!. Time ti želim reći: ne moraš pronaći kamenčić da ti daruje sreću, nju si možemo sami pronaći svugdje oko sebe u malim stvarima, a neispunjena želja će nas učiniti toliko nesretnima koliko to sami dozvolimo.
No, vidim da si živnula, poslikala nekoliko slikica i poslala nama da uživamo u njima. Hvala, uživaj i ti, osjećat ćeš se bolje, a od  ..."bolan sam dušo"... (koliko znam ovo je nastavak tvojeg citata) - ozdravi što prije!!!
Na vrh
WIND View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 52
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje WIND Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 17:11
Dodje mi dusi da place od miline kad vidim ove divne slike plavetnila mora i neba prozete sarolikostima flore!     smile86
Ah beznadezno sam zaljubljena u morske pejzaze smile71
WIND
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 18:49
Kod tebe je čarobno i kad je samo zeleno i žuto!ClapClapClap
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 18:56
predivno kao i uvijek ClapThumbs%20Up
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 19:26
Prelijepo je...kod tebe svako godišnje doba ima svoju priču i odiše posebnom ljepotom..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 21:19
Ma bolan drago mi je da ti pijesme naviru -onda si mi sretna ---smile169-i neka si jer tako  i treba a vidi još koja ljepota oko tebe -ma samo uživaj bolan 
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2009 u 11:42

Lantana jeli da  ja ovaj kaktus nemam ....malo mi nejasan

[/QUOTE]
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2009 u 18:33
Lantana predivne slikice jesenje boje je super ali meni je najljepši onaj sedum sa svojim crveno-zelenim bojama!!!smile71
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 14:17
Triša, to je normalno svi sedumi pozelene kad ih uneseš u kuću, meni su sada najljepši.

Hoya ma moraš nabaviti heucheru, to je sada trendy Wink

Štefi ja mislim da je kod tebe isto sada prekransno, boje jeseni su kod vas još ljepše.

Cimi ja još nekidan mislim ma di je samo našla ovo ime, a ja na čestitke, kad tamo vidim da je to prekrasan cvijet LOL Hvala na ljepim željama, kad dođeš opet u Bol onda možeš potražiti kamen sreće, sada znaš kako izgleda.

Wind dobro nam došla, samo ti uživaj u moru i cvijeću, a mi čekamo tvoje hercegovačko.

Baka hvala tebi na svemu, a ti znaš na čemu.

Bromelija i Stefkaja hvala.

Niho slikat ću ti ga iz bliže, ali znam da ga ti imaš, samo sam mu ja otkinula vrh i onda se razgranao.

Lika1 ovaj sedum je stvarno interesantan, padne na pod ova jedna kuglica i već na tom mjestu raste novi.

Evo dobila sam na poklon od prijatelja moga sina ovaj pitar, izrađen je iz debla, nebi vjerovali agave, kad agava procvjeta onda se posuši (ugine), a on skuplja ta debla i od njih radi pitare i skulpture, ovaj je izdubio, malo oblikovao i premazao zaštitom i ispao je prekrasan pitar. Ja sam odmah smišljala što u njega staviti i ispao je neki polubožićni aranžman, poslije ću malo izmjeniti i bit će pravi božićni.

život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 14:34
Ma ovo je za nepovijjerovati ma stvarno si me šokirala jer nisam ni znala da agava može ovako praviti debla . Ma pravo ti je to -----------smile169-Donesi je meni ili te slijedujesmile232
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 19:39
Lantana draga kad kažeš da se taj sedum tako lako razmnožava,možda imaš koji mali višak.....EmbarrassedEmbarrassed
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 19:53
Dok nisam pročitala mislila sam da je od masline, ovo je nevjerojatno..... i dobro si ga ukrasila Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 127128129130131 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.