moj dekupaž |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 27> |
Korisnik | |
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Knjiga recepata....to bi volila za poklon........a svi drugi radovi su ti 5 +!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
super super |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
recepti................kutije...e da se ne izgubim...sve za 5+!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
lijepi tanjuri i podmetači....pravi božićni.....a šta koristiš za raspucavanje? |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
ovaj vikend je moja radionica radila pa evo nešto novo
raspucavanja su mi uvijek nešto jedva primjetno kao što i vidite na ovom tanjuru, nikako još nisam skužila kako dobiti veće pukotine iako stavim dosta laka recite u čemu je tajna ?
ovo su mali stakleni podmetači koje sam sinoć polakirala onim za porcelan pa večeras idu u pećnicu,valjda se neće uništiti
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
file super ti je ispalo ovo sa cipkom,jako,jako lijepo..a zrnca na podmetacu su dala vrlo interesantan efekt
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
čipka i bilježnica za recepte...to mi je nekako poznato
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
super ideje,bravoooo
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Sviđa mi se tvoja kompozicija čipka- decoupage i boja. Skladno napravljeno.
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
čipka valjda može biti bilo kakva a ja sam svoju dignula odmah kad sam posprejala.
a ova zrnca su baš za dekupaž ovih dana ću ih poslikati i staviti u novu temu šta sve koristimo i što je to koju vidim da sad imamo i pohvala curama za te nove teme.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
odlicno je sve
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasni radovi,al ovaj sa čipkom je poseban. odlično si ga napravila!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ako je prvi onda je čisto savršenstvo. Daj mi molim te reci da li čipka mora biti čvrsta ili može i ona tanka....kineska, i da li čipku skidaš kad se boja potpuno osuši?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
je to je moj prvi rad sa čipkom i veselim se vašim ljepim riječima
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovi su radovi pravo osvježenje, prekrasni su, bravo
|
|
![]() |
|
evo napokon nešto novo od mene
ovo zadnje je stakleni podmetačza svijeću ali mi je žao što na slici ne izgleda kao u prirodi,po tome su zapravo posuta nekakva zrnca koja su prozirna i daju odbljesak da se ne mogu bolje slikati ,a i sve je slikavano po noći pa i nisu neke slike ali se nadam da će vam se sviditi ?
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
citat iz moje galerije neka bude i komentar ovdje
pojavila si se dok sam bila na berbi maslina a od tada nikako da polovim vremena da sve pregledam,iako tvoju galeriju jesam i sjećam te se po tome što sam si pomislila:Ova sigurno nije početnica,radovi su majstorski!!Drago mi je da smo par u swapu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |