Lika1-moje cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 25> |
Korisnik | |
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E moram se pohvaliti da mi je danas stigao jedan paket iz Slavonije,svega po malo,stavit ću sutra slike.Naravno imala sam mali okršaj sa poštarom,kad sam ga vidjela kako pokušava ugurati paket u sandučić skoro da sam mu oči iskopala!!!Samo me je blijedo pogledao i komentirao da sam malo luda!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
ma baš me zanima od koga si dobila paket...
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Velika je očerupanica, oporaviti će se ona, mora da je kod tebe dobro puhalo, kad je tako sve pitare pobacalo.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Niho moja kad tvoj paket dođe neću ja tući poštara,nego ću ga pomilovat sa tvojim bodljikavcima po ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kao što vidite tu je i jedna kala i mali picmoljak kaktusa kojeg nemam.Nadam se da je kala bijela!!!
|
|
![]() |
|
Cijeli paket izgleda ovako,a tu je i meni najdraža engleska pelargonija,trebala sam dobiti samo nju ali velikodušno mi je postavljeno pitanje želim li još nešto,a ja tako skromna.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
I sad ono najbitnije,sve je to došlo od moje drage Slavonke,zato nichll=)
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
lika, evo prošetala sam i tvojim balkonom i kućicom, i stvarno prekrasnih primjeraka imaš. Al twister me je oduševio! Najljepša biljka koju sam ikad vidjela!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Samo ti mogu reći da si baš bila skromna
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
neka, neka..da ti nisam htjela dati ne bi te pitala želiš li još što...samo nek se biljčice prime....
![]() |
|
![]() |
|
Bigmamma hvala na pohvalama,na žalost kuća nije moja nego moje bake a ona ti je žena od skoro 80 godina i kao prava Ličanka bitni su joj samo krumpiri,grah i zelje,a ono malo cvijeća što ja posadim je ili osušeno jer ga ne zaljeva ili izgnjili jer je potopljeno.Očito nisam na nju!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Poklončići iz Slavonije super.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Evo baš sam dobila pp od nichll=) da to nije gomolj od kale nego od bijele kane,takvu još nisam vidjela znam za crvene,narandžaste,žute,šarene,ali bijele.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
E ispravak netočnog navoda,ono nije gomolj od kale,nego od kane,kana je crvena,a ja sam kriva jer nisam znala prepoznati gomolj!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lijepo si se ti očešala!
|
![]() |
|
Draga Bako nego što nego dobro,ne žalim se ja jer od viška glava ne boli!!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |