maslacak7-moj pocetak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 14> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala cure
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
tanjur je prava proljetna rapsodija
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasno, ali ovaj tanjurić me oduševio. Prekrasan motiv. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
evo nesto novih radova...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilly71 hvala na posjeti
![]() ![]() kaća43 ma hvala tebi ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
snjegovici,slonic,ma krasno,preljepo si sve napravila
![]() |
|
![]() |
|
Lilly71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 50 |
....predivni radovi....Afrika, slonovi...
![]() |
|
![]() |
|
hahaha..ma nece ti to mene Dorina
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Bravo maslacak nek ti se skupi oveća svota
![]() |
|
![]() |
|
hvala frezija
![]() evo danas moj prvi rad prodan...jejejejeje ![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Radovi su ti super, ja bi ipak izdvojila ove radove sa zimskim motivima... oni su mi krasni.... Bravo
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ovo si super rekla...
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
svjecnjak je predivan ja obozavam plavu boju ,al i slonici su fantasticni jel nisu preteski za kutiju
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
hvala cure
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Maslačak odlični radovi, ali kutijica za nakit mi je
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Kutija je odlična i super mi je što si se potrudila i iznutra ju sjajno odradila....a svječnjak je presladak
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
kutija je super!odlični sviječnjak!sve 5
![]() |
|
![]() |
|
hvala anđelka
![]() ovo sa strane flekice smede sam obrisala sad tek vidim da nisam sliku novu stavila.....al zadovoljna sam konacnim izgledom...dok se skroz posusi, jer je od kartona jos dolazi lak za sjaj... |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Sviječnjak je super,ali kutija je moj favorit! Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |