maslacak7-moj pocetak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 14> |
Korisnik | |
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo maslacak nek ti se skupi oveća svota
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
hahaha..ma nece ti to mene Dorina
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lilly71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 50 |
....predivni radovi....Afrika, slonovi...
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
snjegovici,slonic,ma krasno,preljepo si sve napravila
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
lilly71 hvala na posjeti
![]() ![]() kaća43 ma hvala tebi ![]() |
|
![]() |
|
evo nesto novih radova...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasno, ali ovaj tanjurić me oduševio. Prekrasan motiv. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
tanjur je prava proljetna rapsodija
|
|
![]() |
|
hvala cure
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Meni je lijepo sve što radiš, ali ovaj zadnji tanjurić mi je baš po guštu
|
|
![]() |
|
melpomena ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 8 |
nova sam i tek skupljam materijale za decopage :)) zanimame jesi li ovu prvu bočicu prvo prefarbala? |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Bozic...Bozic.......super radovi.....
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Maslačak, super ti je krenulo
![]() a sad ću ja glupost pitati i ostati živa...snijeg je bijela boja nanešena kistom ili? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Maslačak ovo su ti super radovi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
radovi su super. kutija sa slonovima me najviše oduševila!
![]() |
|
![]() |
|
idem po redu odgovoriti al prije svega hvala cure
![]() otok ovaj tanjuric me namucio da samo znas kako ![]() melpomena...uh znam kako ti je ja jos i sad skupljam...imam dvije, tri salvetice bozicne duple,hoces da ti posaljem...nemam nazalost vise... a sto se tice bojanja ja ti sve prefarbam prije..ova za sapun je bila bijela sa plavim slovima,ja sam ti sve plavo premazala bijelom bojom pa onda opet bojom cijelu pa ljepila salvetu... božica...da ja sam ti luda za Bozicem..pa sam sva u tome... ![]() kontesaa ma kakva glupost...samo ti pitaj...konacno da i mene neko nesta pita,sad sam faca ![]() ma snijeg ti je smjesa drvofixa,bijele boje i sode...gusca smjesa koju mazes kistom ili sl u vecem sloju,ja jos malo prstima doradim..kad se stvrdne mozes prelakirat..to je recept od monne mare-nostrum i more drago mi je da vam se svidaju radovi...bit ce toga jos... |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ahaaa ..dakle to mi nikad ne bi palo na pamet...evo pišem si to
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hej pa ovo su suuuuuper radovi!!!
Maslačak bravo, ovaj tanjur ti je prekrasan, ali budući da spominjete i snijeg moram ići stranicu prije i to vidjeti.....
![]() Ali bravo za ove radove!!!
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
o maslacak divne radove imaš
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Maslačak prekrasno je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |