Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje biljčice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje biljčice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 150>
Korisnik
Poruka
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 19:24
nema na čemu smile78i drugi put
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 19:36
pomalo nadoknadjujem što sam propustila, svaki dan malo....kod tebe je sve uvijek lijepo uredno, rascvjetano.......ClapClapsmijem li ti malo pozavidjetiWink

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 19:41
hvala Lora! Nemaš na čemu zavidjeti-dosta toga aparat sakrije LOL
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 20:55
Originalno poslano od člana hana hana napisao:

Originalno poslano od člana Perla Perla napisao:

Bila ovdje. Uživala. Prebrojila ti heuchere (ove godine pucaju mene).
Pitanjac: što se dogodilo s onom biljkom nije-trava-nije-ni-kuruza s 55. str. Da li je to jednogodišnja biljka ili je trajnica?

Perla-ona trava je jednogodišnja... pošaljem ti par sjemenki jer ih ni nije bilo puno...a možda su se rasipale po zemlji dok nisam vidla.Bude jasnije na proljeće pa ti poašljem malu,može?

To te pitam! Bog dragi zna što bi sa sjemenkama bilo u ovim mojim ''neuvjetima''.
Kak' bi rekli naši stari: bilježim se s poštovanjem i držim te za poštenu reč!
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 23:24
Koliko me ovdje dugo nije bilo!!!! smile180
Znaš da sam uživala šetajući vrtom!!! Wink
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 19:04

Perla - nemaš brige,zapisano je!

Andrea pa kud ti skitaš?
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 09:10

Tako blizu, a tako nedostupno, jednom ću doći.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 09:38
Evo danas obećajem da niti jedan dan neću propustiti oblazak tvog vrta, jer samo par dana ne dođem, a ti se raspištoljiš i pokažeš gomilu predivnih stvari, znači ne smijem izostajati.
Ove biljke koje dobivaju tu predivnu crvenu boju zaista su mi osvježile dan, ruža prva liga, kako je lijepo kad nas u ovo doba godine još uveseljavaju svojim cvjetovima.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 21:26
pun ti je inbox,metlu u ruke!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 21:32
jesam ispraznila Embarrassed
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 17:52
samo javljam da sam živa al nemam vremena,pa hvala svima koji svrate
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 17:55
bar nešto dobro da si živa , a mogla bi koja sličica smile72
Na vrh
anete View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 190
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anete Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2009 u 09:00
Nevjerojatan Ti je vrt! Sve je prekrasno, uredno, rascvjetano...ako je plac u Varaždinu "kriv" za to - dogodine i ja pazarim tamo! smile113
Predivno!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 18:07
Bromi bude slikica kad se ljubice i orhideje rascvatu,sad su u niskom startu

Anete- dobrodošla u moj vrt i dugo ostala! Puno je za sve kriv Varaždinski plac tak da mirne duše možeš doći u šoping smile113
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 18:59
jel ti živa ona bivša moja...sadašnja tvoja ljubica Wink
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 19:06
kaj ne bi bila! Uživa na južnom prozoru a možda uskoro i procvate.jasmin je isto dobro jedino mi se nije primilo ono sitno narezuckano od Lili....zelenkasti jasmin...baš mi je žal.Ali nikak ga nisam mogla spasiti
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 20:31
moram se zahvaliti Lantani na krasnom paketu sa svim i svačim, nisam stigla poslikati ali čim uhvatim vremena stavljam slike. Hvala Lantana još jednom!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 20:36
a da uslikaš svoje adeniume da ih pokažem svojima klijancima kako moraju izgledati 
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 20:40
nisu moji još nikli a od starih su slike par stranica unaprijed
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 09:43
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 150>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.