Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kaca-moja salvetna..
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kaca-moja salvetna..

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 80>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 20:46

Draga kaća, radovi su .....ma nemam riječi, pravi božićni.

Šablona na prvom radu je  tako lijepo ukomponirana sa salvetom i to je ono što ja volim- manje je više.

A i ostali radovi, ne mogu niti jedan izdvojiti jer su mi svi na svoj način lijepi.

Konačno da si se i ti "probudila" i sada lijepo nastavi u tom tonu.Wink

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 21:11
raspištoljila se kaća,ma bravoooo draga sve ti je prekrasno. onu tacnu i tanjur sam vidila uzivo,da vidite kako je prekrasnoooosmile94
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 21:23
Draga moja... Tebe nema pa nema i onda dođeš sa BUM - om i ispričnicom, naravno... Smile Radovi su divni - od odabira motiva, usklađivanja boja te na kraju uopće odabira na čemu ćeš raditi! Svaka čast! Božićni motivi su pun pogodak, ali su mi suncokreti ostali totalno na pameti - savršeni su! smile79
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 21:29
Snjeguljce,Snjegulce ti se probudilaEmbarrassed.....radovi su fantastični smile89i zaslužuju više od uobičajenih par riječi
Suncokreti prekrasni iako osobno imam malu zadršku prema njima.....to seže negdje unazad 10-tak godima kad su svi sumanuto kupovali umjetne suncokrete i u vazama ukrašavali stanove
Moj favorit je prvi rad,zapravo prvi kompletsmile94....šta ću kad se uvijek zaljepim za rad sa salvetom koju nemam.Genijalna mi je tacna i šablone i motiv...snježni tanjur je dodatno podigao komplet 
Ovdje ću ti odgovoriti i vezano za žutilo....naravno da sam pročitala (uredno sve čitam,ne markiram sa sata Wink) za metalik zlatnu boju.I napravila tako i pofarbala....sve je bilo ok do lakiranja.....lakirala Marabuovim lakom i izbilo žutilo...ne jako ali dovoljno da pokvari dojam.....sad sam to riješila twin colorom a za svaki slučaj kupila i normalne drvena kutijeThumbs%20Up
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 22:12
Kad sam već slučajno (sram me bilo!) dolutala kod vas umjetničkih dušica morala sam potražiti i tvoju temu.
Osim što imaš predivan balkon imaš i predivan "izlog" sa radovima.
Ne umijem kometirati tvoje radove jer su mi tvoja mašta, dar, urednost i kreativnost moji nedosanjani snovi. Da si me ostavila bez teksta - jesi.
Kaćo, jako, jako lijepo!

Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 23:28
kaca...meni je sve preeeeeeeeeeeeedivno...braaaaaaaaaaaavo!!!!!!!!!!!
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 09:20
I meni je sve pre pre prekrasssnnnooooo.....ali suncokreti su mi vrhunski smile120
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 10:04
smile227smile227smile227smile227

ma sve mi je mrak, mrak, mraaaaaaaaaaak Kačo
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 13:02
drage moje cure jako ste me razveselile predivnim komentarima,divne ste,hvala vam najljepsasmile79smile79smile79smile58smile72smile169
mare nisan ni sumnjala da sve budno pratisTongue,streberice jednaLOLLOL..a sad ozbiljnoLOL,opak neki lak taj marabuov,nisan ga odavno koristila,auto lak u spreju nema takve devijacije,tako da je meni zutilo ostalo na mjestuWink
kad san vec kod bezbojnih lakova i zutila,ja nedavno kupila neki slovenski u vazu od kile(vremenske prilike vani bas i ne dozvoljavaju prskanje po balkonu,pa zato),i nisan uopce zadovoljna,"ubije" mi bijelinu na povrsinama sto se moze i vidit na pjatu sa zimskom idilom..eto sad moran vidit kako to zutilo rijesitWacko,ima li tko neku dobru marku bezbojnog laka,recite mi jeSmile
hoya draga bas si me razveselila dolutavsi i u moju galerijuHug,mislim ja na tebe i javin ti sesmile79
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 13:11
smile79
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 13:11
kad ja ko seljo beljo volim da mi se sve sjaji a marabuv je stvarno sjajan....kupila sam Tikurila (Finski lak) bezbijni  sjsjni i za sada sam zadovoljna....nije tako jako sjajan kao Marabu ali je bar jeftinijiWink
Pozdrav 
 Mare Štreberica Thumbs%20UpLOLLOL
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 13:24
Ponovno sam se vratila da pogledam tvoju tacnu i tanjur djevojčicu s jelenom. Predivno je............. a tek suncokreti.........savršeno
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 21:50
sve sam ti već rekla pa ću samo : smile141
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 11:08
hvala,hvala cure moje,ljubin vassmile79smile79smile79
mare jeli taj finac malo pakovanje ili je u velikom vazu,potrosim zacas ta mala pakovanja pa sam prestala kupovat ihWink
jos nesto bi vam reklaWink,one sablone,to sam sama radila,preporucam da probate,nije komplicirano,samo dobar skalpel i eto sablona..meni su malo preskupe za kupovat..imam ih dosta spremljenih u photobucket pa cu stavit na forum,mozda vam se neka i svidiWink
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 11:13
Ajme, kaća, please stavi, ja imam spremno sve za rezuckanje šablona, samo ne stignem kopati po netu Embarrassed
Kom se ne da rezuckati, razumijem da mu je lakše kupiti šablonicu, ali meni osobno su preskupe, a ovako mogu imati više motiva i manje živaca...LOL
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 12:03

Finac je od 900ml-122kn i traje.......

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 13:23
skup neki lak taj finac Wacko,ali ako ne zutiLOL i traje isplati seWink
kami idem stavit malo sablonaWink..ja ih ne mislim kupovat,znam da bi mi brzo dosadio pojedini motiv,tako da mi je to totalno neisplativa investicijaWink,a jos su i preskupe..
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 13:29
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

kami idem stavit malo sablonaWink..ja ih ne mislim kupovat,znam da bi mi brzo dosadio pojedini motiv,tako da mi je to totalno neisplativa investicijaWink,a jos su i preskupe..

relativno skup....13,50 kn 100ml a sjajan kao i hoby lakovi
Super za šabloneThumbs%20Up......baš se ni meni ne kupuju.....a rezuckanje mi je postalo omiljeni sport.....jel izrezuješ papir ili foliju?
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 13:34
Originalno poslano od člana mare-nostrum mare-nostrum napisao:

Super za šabloneThumbs%20Up......baš se ni meni ne kupuju.....a rezuckanje mi je postalo omiljeni sport.....jel izrezuješ papir ili foliju?

za sada samo papir,nisan jos nabavila foliju,lijencinaUnhappy..a za 3d sablone sam izrezivala malo deblji karton..sve to je kratkorocno,pod hitno moram nabavit folijusmile42
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 13:47

Originalno poslano od člana mare-nostrum mare-nostrum napisao:

[QUOTE=kaća43]skup neki lak taj finac Wacko,ali ako ne zutiLOL i traje isplati seWink

za sada samo papir,nisan jos nabavila foliju,lijencinaUnhappy..a za 3d sablone sam izrezivala malo deblji karton..sve to je kratkorocno,pod hitno moram nabavit folijusmile42

Eto tako ti i treba kada šutiš!!!smile155 

Pa se ti onda muči sa kartonom beno jedna. smile78

Znaš onu: tko pita- ne skita???LOLLOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 80>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.