Božicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 33> |
Korisnik | |
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
klara46
jani Okić tako je dobro vidjeti i čuti vas opet...za dobra stara vremena..... sad radim decoupage samo za upotrebu u kući....ak mi nešto treba da nešto u nešto stavim.....malo sam pretjerala sa stvarima s kojim nisam znala kud ću s njima ...i tako....radim košare za novine...stare kante za suho cvijeće...tave, stare drvene i limene šeflje i kuhače za ukras.....vidjet ćete pa i vama možda dojde ideja.... pozdrav vama i svima s našeg foruma... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Božice dobro došla natrag i ostala nam dugo. Čestitke na unukama, upravo zbog njih ostani - da budu ponosne na radove svoje bakice! I to s pravom divni su ti radovi, stari i ovi novi
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Prvo čestitam na unukama
![]() A drugo - dobrodošla natrag u našu veselu ekipu! Vidim da ću opet imati što pregledavati, galerija ti je bogata i baš se veselim. Večeras krećem s putovanjem po tvojoj galeriji.....
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
prvo čestitke, a onda veeeeeeeelika dobrodošlica natrag... ![]() s ovako krasnim radovima prava je grehota što te tako duuuuuuugo nije bilo... nadam se da radiš punom parom i da ćemo puno češće uživati u novitetima... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
hvala puno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
dobro nam došla natrag
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Evo vratila sam se malo vama, nije me dugo bilo ali to ne znači da nisam pregledavala vaše uratke......to što me nije bilo razlog je...dobila sam dvije preslatke unuke....14 mjeseci i 3 mjeseca
pozdrav svima!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Bozice prekrasni radovi.
|
|
![]() |
|
e...pa to i planiramo...poslije Bozica....sve u kosaru i da stoji tako..... |
|
![]() |
|
ma .....sve rose....poludile smo...a tak je lijepo da samo vidis...... |
|
![]() |
|
hej....i ja sam dugo cekala preuređenje....zelim ti sto prije da budes u svom i uredis po svom..... |
|
![]() |
|
da....da samo objesim par rosa kuglica...i to je to...al bit ce mi u stanu cijelu godinu..... |
|
![]() |
|
ruzice umjetne al tako stvarne ...... |
|
![]() |
|
Izzi....znam taj osjecaj...drago mi je da sam te nadahnula.....
|
|
![]() |
|
Cure moje tak mi je drago da vam se svida moj stil....ja sam malo rose malo shabby....al volim njezne boje...to me cini romanticnom....hahhahah.....sve u svemu hvala vam puno na pohvalama....dobro je da na forumu imamo sarolikost ukusa i boja...meni se sve sviđa.......al moj stil prepznajete zar ne.....
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Tvoji radovi me svaki put oduševljavaju! Priznajem, nisam teški ljubitelj shabby chica, nježne boje me baš i neće uvijek, ali to kod tebe izgleda tako primamljivo i jednostavno i nenametljivo da poželim uzeti valjak i ovaj svoj žuti zid ofarbati u roza!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ups,i ja sam mislila da je jedan vjencic
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |