Primavera: Blagdanski izlog |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 14> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako bi bilo lijepo ući u neki mali dućančić pretrpan ovakvim divotama, pa birati čestitke, kuglice, anđele, sličice, ukrase....
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
kuglice su luuuuudilo
![]() |
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
prekrasne su...svaka je savršena na svoj način
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Kuglice su fenomenalne!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Jako mi se sviđaju kuglice!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme primaavera kako su ti kuglice lijepe!!!
Nije te bilo neko vrijeme i sada se toplo nadam da je zdravlje bolje i da krećeš u akciju.
Također se nadam da ćeš nam pokazati sve ljepote koje napraviš prije nego što ih prodaš.
A šta reći, nego da kod tebe uvijek uživam.
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...da dragi Otoče, bilo bi doista lijepo imati dućančić...u mom slučaju, možda u nekom drugom životu
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...drago moje Proljeće... već sam spomen tvog nicka grije me nadom i umjesto golih grana drveća vidim male zelene listeke i šarene grmove u cvatu
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga moja kada vidim ovaj snijeg i zimu, i ja jedva čekam proljeće!!!
Žao mi je što te zdravlje ne služi a i ovaj drugi problem ( novčeki) je već postao kroničan, ali nema nam druge nego nadati se boljemu.
U nadi je spas!!!
A ja ti od srca želim da sve prodaš i da ne stigneš toliko napraviti kolika će potražnja biti
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Draga, tvoja maštovitost, smisao za lijepo i izvedba su nenadmašne.
Trebala bi imati samo spretnog trgovca da to uspije pokazati ljudima i onda bi sigurno išlo dalje usmenom predajom.
Jako želim da u novoj godini uspiješ razviti posao, jer takva ljepota ne smije ostati sakrivena.
|
|
![]() |
|
Lilly Vanilly5 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 42 |
Pozdrav svim kreativkama a posebno mojoj dragoj Primaveri koja me toliko toga naučila. Nije me bilo poduže među vama i sad se nemogu nadiviti svim ovim ljepotama koje sam ovdje zatekla...sjajno...Primavera gdje ti prodaješ svoje radove da ti mogu doći sa dragim prijateljicama i potrošiti koju kunicu? |
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
![]() ![]() ja se moram pohvaliti da sam i ja postala vlasnicom preljepih anđelića, prvo sam ih mislila pokloniti za Božić, ali sad kad su mi stigli,
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ...draga Elza, slažem se s tobom, samo... današnji trgovci gledaju isključivo zaradu i kineska roba vrlo spretno zamaskirana najčešće vrlo lošim bojama, kažu čak i opasnim, ali iznimno jeftina, jedino je kaj hoće otkupiti...nije da nisam probala, davala čak i u komisionu prodaju, a kasnije se natezala bilo s naplatom bilo s povratom mojih radova...tako da egzistiram isključivo na usmenoj predaji, fala Bogu na ovom forumu i još jednom gdje je uglavnom nakit, i dobrim ženicama koje otkupljuju moje radove
![]() ...ooooh, draga Lilly Vanilly...pa tebe nije bilo cijelu vječnost ...drago mi je da si opet s nama, a u vezi prodaje, pisala sam o tome ranije, a i sada u ovom postu...nemam dućana ni štand, svi moji radovi su ovdje izloženi, nekih više nema, pa je najbolje da me kontaktiraš ili na moj e-mail (imaš u mom profilu) ili mi se javi na PP... i hvala ti puno na lijepim riječima i posjetu
![]() ...uffff, konačno draga Bubi...mi smo se šalile oko isporuke i duljine trajanja, a kad sam vidla kaj se dogodilo u DBV strah me uhvatio, činilo mi se da bi prije stiglo na Mjesec
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
primavera draga kuglice su prekokrasne,ali sto me ova oborila,mrak je ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
Primavera sve je stiglo u najboljem redu. zaista su predivni.
|
|
![]() |
|
Izgleda da se primavera nema vremena javiti od narudžbi. Neka, neka super da ima posla, budemo mi nju pričekali...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |