Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 113> |
Korisnik | |
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Ajme File kako je ovo dobro
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prredoobroooooo
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
postola je ludilooooo
![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
Kaj da ja opće komentiram riječi su suvišne.
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
ljudi moji gledam ja malo po vašim galerijama i pitam se kad vi to sve stignete za ovih par dana šta me nije bilo čitavo brdo radova a ja nikako da se pokrenem,uhvatila me fjaka ko da je lito ,
![]() |
|
![]() |
|
melpomena ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 8 |
bok cure ,ja sam nova ovjde, odlučila sam se baviti decopage tehnikom, jer inače obožavam slikati praviti nakit i sve kreativno :))
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
melpomena dobro nam dosla i ugodan boravak na forumu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
znam da dosta vas s hobija ne obilazi vrtove pa pitam ovdje.....da li je koja teta salveta zainteresirana da dođe na okupljanje Rijeka-Zagreb i šire u Ravnu Goru (Tifon na auto cesti) 12.12.tj.ovu subotu?
![]() |
|
![]() |
|
melpomena ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 8 |
mene zanima dali se napr moram tanjur premazati akrilnom bojom ili jednostavno mogu s sprejem u zlatonj boji, tj općenito dali ja moram svaki predmet ofarbati s akrilnom bojom ili?
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sve boje dolaze u obzir pa tako i sprej!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ja sve sta radim prvo premazem akrilnom bojom ili onom fasadnom pa tek nakon toga nanosim ostale boje
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Rose, jel' moguće da sam bila brža od tebe?!?!?
![]() Melpomena, sve ovisi o tome što točno radiš... Je li ta boja u spreju zadnja boja ili kako? Misliš na nju dodavati još kakvu boju ili ne? Koriste se svakakve boje - od akrilne do fasadne, lakova u spreju, emajl lakova, lazura, bajceva... |
|
![]() |
|
jer imam iduje, da presprejam jednu kutijicu zlatnim psrejom i onda preko toga salvete, a ne bi htjela da se boja makne brzo :)
|
|
![]() |
|
Neće se boja maknuti ni skinuti, to je zlatni LAK u spreju tako da je to ok... Pokušaj, ne može biti loše, samo pripazi kad sprejaš unutrašnjost kutijice na kuteve, zna se boja slijevati, malo je nespretno sprejati... Sretno! Pohvali nam se kako je ispalo!
![]() |
|
![]() |
|
probati ću napravti nešto, sutra vam javim, tj stavim slike :)
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Ovu subotu 19.12. u Narodnom sveučilištu Dubrava 10-13h
su (besplatne) božićne radionice i događanja koje su namijenjeni školarcima i njihovim mamama,bakama,tatama,itd. Možete se informirati ovdje > NS Dubrava (klik) Sve radionice su u istoj hali, nekoliko različitih tehnika i rade se razni božićni ukrasići... Sav materijal je osiguran i sve što klinci naprave nose sa sobom ![]() U tri sata se stigne sve isprobati tako da kako kome paše se zadrži za jednim stolom... Ja vodim origami radionicu pa ste dobrodošli dovesti svoje mališane (od 6 godina nadalje) da se zabave i onda možete nastaviti doma skupa se kreativno družiti ![]() Žao mi je što tek sad javljam, malo sam izgubila osjećaj za vrijeme... ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kami ovo je super ideja, ako se uspijem organizirati sa svojim sinom možda i dođemo tko to zna. |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Kulturni centar Dubrava uvijek organizira te blagdanske radionice i predstave,
i uvijek je nešto besplatno tijekom školskih praznika nekolko dana (radionice + igraonice) tak da je to stvarno super ![]() Bit će mi drago ako doletite, s obzirom da se ja s Izzy dogovaram solo na kavu kad nemrem u nedjelju kad sve možete... |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Od kuda ti to da će biti solo kavica???
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |