nunin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 24> |
Korisnik | |
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
![]() |
|
![]() |
|
Ima još
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dugo ništa od slika nisam postavila pa evo da se iskupim.
Biće ih još puno, jedva čekam da ruže počnu cvijetati. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga obećavam da će biti još slika.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pa draga moja hvala ti najljepša -baš si me uznenadila kad sam najmanje se nadala --hvala ti još jednom od srca i čujemo se .javi se na pp
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Nuna, u tvome vrtu je zbilja bilo lijepog cvijeća. A ja jedva čekam da nam ponovo ovako nešto prikažeš:
![]() |
|
![]() |
|
Zvonkice jesi li sijala pa ti nisu uspjele?Ako nemaš sjeme sada mogu ja tebi poslati.
Retriver Sara ako želiš sjeme pošalji adresu na pp Triša pa mogu ti i ja poslati.Šalji adresu na pp. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tikvice su super, pošalji nihi malo više da spremi za mene.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Nuna, sve je lijepo, ali s obzirom da jednostavno obožavam tikvice , njih stavljam ispred svegan na prvo mjesto. Zaista imaš fantastičnih primjeraka.
Lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
Evo , navratila ja , ona debela tikvača moja, nisam niti jedu ove godine imala ... bit će druge ... moraš me podsjetiti da ti pošaljem sjeme ...
|
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Odma te slušam adresa putujwe --hvala ti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Niho želiš li sjemenke na proljeće šalji adresu na pp
|
|
![]() |
|
Joj Nuna ova druga mi je prekrasna tikvica----------divna je
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala puno bigmamma,nadam se da će iduća sezona biti još ljepša.
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Nuna, baš sam se nauživala. I u tvom vrtu, a i u kući. Jako lijepo!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala štefice, kad procvijeta budem ga malo bolje uslikala.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ma,glavno da ti je hibić propupao
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Baka,volim da imam više vrsta cvijeća.
Ja slikam sa mobitelom.Slike mi nebudu uvijek loše ali ova sa hibiskusom je baš loša.Nadam se da ću nekada nabaviti dobar fotoaparat. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nuna
![]() ![]() A kvaliteta slike? Ha, ja sam zadovoljna sa svojim fotićem dok ne poželim slikati neki cvijet izbliza!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |