Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 152153154155156 184> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Šmrcko
![]() Ja sam se jučer cijeli dan lomila gdje da stavim slike: nije cvijeće a crvenim smo upozoreni
![]() A to s imenima i nickovima. Ja sam tako naučila na nickove da mi nikako ne idu imena...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo za poklone, super
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivni pokloni..
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
kako mala stvar može razveseliti čovjeka...pa to je prekrasno....
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Crnac i lozica - prava stvarčica
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Znaš Rakovi imaju dječije bujnu maštu ![]() Stalno gledam u moje pokloniće ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala vam svima što ste uživali samnom u mojim poklonima
![]() Cjeli dan su mi isključili telefon, kažu " Oni koji najviše vise idu na jednodnevno odvikavanje od neta ![]() ![]() Što je najgore prvo mi kažu da mi je telefon pokvaren i da si uzmem novi, a isključili i susjedima liniju i još me prave budaletinom. Valjda će se popraviti. |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opet si krasne poklone dobila, bravo za Otok. Objasni ti selji-belji šta je crnac.....
A da se nije TM dogovorio sa ovima u pošti, pa te on stavio na prisilno odvikavanje?
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Smrcko, prekrasne si poklone dobila, sretna sam što su tebe usrećili.
Lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Smrcko baš mi je drago da te je razveselila Otok s prekrasnim poklonima, želim ti da duuugooo uživaš njegujući i pazeći ih.
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
ma više mi je dosta ovog interneta otipkam ponešto na svakoj temi neće pa neće da mi otpremi post nego samo nekoliko sam uspila.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Vanja, pa nazovi službu za korisnike
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Otok - dobra duša nešg foruma, svih nas je baš razveselila. Preslatko je i kod tebe, draga...... |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Šmrčko, lijepi poklončići
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Prvo da zahvalim Mari za prekrasan avtar, naša je Mara prava umjetnica
![]() Hvala Katica na pohvalama ![]() ![]() Trebala bi prvo na odvikavanje neumjerenosti u jelu i piću ![]() Danas sam mislila da sam gotova, nešto sam popila što mi je izazvalo jake bolove u stomaku( najprije će biti kola, pretjerala sam u količini). Nikad više u moja usta. Pomogla mi soda bikarbona. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam Sara, Vanjica, Triša i Lorica na lijepim rječima
![]() Pozdrav svima i naravno Otočiću koji nas je sve obradovao ![]() |
|
![]() |
|
Danas ovako bolnu me još nešto jako razveselilo. Od Proljećenceta sam dobila remek djelo, prekrasan rad .Hvala na ovakom prekrasnom uradku, u koje je uloženo dragocjeno vrijeme i puno ljubavi.
![]() ![]() ![]() I naravno tu je i čestitka. ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Smrcko, poklon od Proljeća je predivan! Sigurno uživaš u njemu.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divni poklončići i puno vedrine!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Smrcko, toliko darova - to je tako lijepo!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 152153154155156 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |