kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 80> |
Korisnik | |
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od lakova je definitivno najbolji Duluxov, ali i najskuplji, a iza njega nije loš Aqualux, mislim da je ona piksa manje od 100 kn.
Sada mislim isprobati prvo polakirati sa Aquom, a zadnji sloj sa Duluxom, pa ćemo vidjeti.
Kaća, hvala za šablone, baš sam te htjela pitati gdje ih nabavljaš u tolikoj količini, odlično to radiš i baš daju onak poseban štih tvojim kutijama, super su mi.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
elzabuba hvala tebi,puno,puno
![]() drage moje oprostit cete mi valjda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ma koji strah,ovo je prefantastično,ako im se nesvidi naruđba ja sve ovo kupujem!
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Kaća predivno predivno predivno
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
predivno je kaćo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
radovi su prekrasni, nema te zašto biti strah!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Suncokreti fantastični, ali ružice su me očarale
![]() Majstorice, nije čudo da imaš narudžbe i nimalo nemaš razloga za strah.
To bi morale biti osobe bez trunka smisla za lijepo, pa da im se ne svidi.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Kaća oprošteno ti je bilo kakvo nejavljanje...ovoliko radova treba napraviti......sve je toliko lijepo da sam nekoliko puta pregledala....
![]() i razumijem te jer raditi po narudžbi nije isto kao raditi kad ti dođe inspiracija....to je jedian od razloga zašto ja ne šivam drugima nago samo sebi (i ponekad prijateljicama,ali kad i šta ja hoću)
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
hvala najljepsa cure drage,divne ste,puno mi znace vasi komplimenti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja, prvom prilikom opet letim u "lumos" po suncokrete i ostale cveteke. prva pošiljka je krenula jučer.
![]() ![]() uživam u tvojim radovima. ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasni radovi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
majasp ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 21 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 113 |
predivno predivno i jos puno puta toliko predivno.... nema straha, trebaš više vjerovati u sebe jer radiš krasne stvari....
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
kaćo kaćo! i sad mi reci kako odlipit pogled od ovih predivnih radova? |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
prekrasna serija
reci s čime si radila gornju stranu,posebna boja ili samo dobro pošpricani akril
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
super lipo, uredno, otmjeno Kačo umjetnice nad umjetnicama
![]() |
|
![]() |
|
cure drage,tatjana,smrcko,maja,more,ancica i vanja ljubin vas,hvala vam puno na preljepim komentarima
![]() ![]() ![]() draga tanja ja nisam stigla poslat nista,tek sutra ![]() ![]() ancica nije posebna boja,spricala sam ![]() ![]() evo jedna kutijica,napravljena za poklon jednoj krasnoj osobi.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
aaaaa,prekrasna je!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ne možeš biti brži od rose...nikako
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |