No.1 Božićni swap 2009. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 18> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
joj cure radovi su fantasticni...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno! Savršeni radovi! Bravo curke!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
mene svaka nova obavljena razmjena veseli kao da je sve to stiglo na moju adresu. sve je tak lijepo i ne znam šta bi rekla uopće... idem se malo veseliti
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Eto i mene. Ja sam Tatjanin paket dobila jučer, ali nisam htila ništa pisati dok ona ne dobije svoj. Najvažnije mi je da joj se poklon sviđa, a i unuki isto kad je tako brzo prisvojila sat
![]() Tatjana, iako smo se čule, ovim putem još jednom želim zahvaliti na predivnim poklonima. Još uvik ih gledam i guštam.
Izzy, kolaž mi se jaaaaaaaakooooo sviđa
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hvaaaaalaaaa!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Izzy samo mi molim te reci gdje pšronalazis tu mastu za nase radove staviti ovako da jos ljepse izgledaju. Puno hvala.
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hahaha! Tatjana, ovaj digital scrapbooking ("kolažiranje") sam sasvim slučajno otkrila prije 2 tjedna tražeći po netu nekakve okvire za slike koje sam htjela iskoristiti u blogu... I onda je sve krenulo jedno s drugim, a kolaži idu sami - vidim papir ili vidim rad i odmah dobijem ideju kako to treba izgledati... Ne znam to objasniti, ista stvar je i sa decoupagom i nakitom, to je kod mene jednostavno tako! Abnormalnost?!?
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mislim da ja jako puno moram uciti i na kompjutoru se snalaziti, ali ideju imam u momentu kad vidim sliku.Potpuno isto mi je kao kod tebe kad vidis nesto radis, ali ja sam ipak malo starija pa mi teze dolazi u glavu.
![]() Laku noc idem u krpice, |
|
![]() |
|
Sinoć samo se moja partnerica Kami - origami i ja našle na kavici... Trosatnoj... I još uvijek si nismo rekle sve što smo željele... Uglavnom, sljedeći put ne idemo u isti kafić jer smo bile čudne konobaru!
![]() Obje smo bile oduševljene radovima i činjenicom koliko su različiti - od tehnika pa do boja! Moja prva pomisao je bila "Kako ću te sve boje uskladiti u kolažu?!?!" Šašava ja... ![]() Oduševljena kuglicama koje sam dobila, a sa Kaminim blagoslovom, prijavila sam njena remek - djela na natječaj za najljepšu kuglicu na Hobby Chicu pa glasajte za našu Mariju ovdje http://hobbychic.blogspot.com/ ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma bravo za sve swap-ovice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
I bolje ti je da misliš tako! Bit će ovako
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ko se boji Izzy još..tri za groš..tri za groš
![]() ok...oćem oćem
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jeeee,jupiiiiiiii
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
samo 3 sata u kafiću? pih! to je ništa! predivni radovi!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
baš sam se pitala kad ćemo vidjeti swap radove prvoizvučenog para...
![]() jako ste si lijepe darove razmjenile. zavidim vam i na darovima i na druženju...
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
odlicni radovi,bravo cure!!!! super su...a glasala sam za mariju...za sad vodi....
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Izzy, to je bilo skoro 4 sata
![]() Znala sam ja da ćeš uspjeti naći finu podlogicu za kolaž, sam ti rekla da idu te boje skupa ![]() Meni je poklon koji sam dobila prepredrag i prepredivan, jedva sam ga ispuštala s ruke i iz ruku... ![]() A fotkice kuglica-brokatića su tako divne da ako nećete glasati zbog mene, glasajte zbog Izzy što je imala takvu dobru volju i želju prijaviti me ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |