Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 113> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
čudno neko mjesto za brbljanje... toliko ženskinja a nijedna nije već tri dana ni riječ rekla
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
riječ
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
sve su u poslu pa nema price....cek,cek dok se krene...
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
i ja vam svima želim sve naj u Novoj!
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Sretna vam Nova 2010!!!
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Svim forumašima Cvijeta, sretna nova 2010. godina!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
Drage moje tete salvete, Sretnu i uspješnu 2010 godinu te puno zdravlja, sreće i veselja želim vam od srca
![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
Svima zeli SRETNU I KREATIVNU NOVU GODINU .
Drage moje trebam savjete i pomoć. 1. Koliko sam skuzila po postovima 2-komponenti krakel lak je bolji, mene zanima koliko dugo traje jel je 80 kn set 2. 3D efekt koliko debeo sloj treba biti kad se osuši, meni je nekih 3-4 milimetra, da li se dobiva bolji efekt ako stavi jos jedan sloj na vec osušeni sloj od 3-4 mm 3. u nečijoj galeriji sam vidla fantastičan sat ili tanjur u crno je li roza ili ljubicasta kombinacija, apstraktno rješen i sad ga ne mogu naći jer nemam vremena pretrazit sve galerije. hvala puno i znam da nekim nisam poslal salvete ali jednostavno ih ne stignem sloziti za poslat imam posla za faks i posel ispričavam se zbog toga ali čim stignem šaljem |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Linaa, i tebi sretan ulazak u novu i kreativnu 2010.! Mogu ti samo reći za crackle lak - imam ga sigurno jedno 10 mjeseci i ne nazire mu se još dno, a koristim ga dosta često... Isplati se!
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Evo malo za raspoloženje, ultimativni craft hit...
![]() Ovo je po meni zdrava parodija, plakala sam od smijeha, UPOZORENJE! tekst je eksplicitan u svakom pogledu... ![]() http://www.youtube.com/watch? Evo i stihova za one koji ne mogu poloviti sve što se spominje (znam da ja nisam sve na prvu skužila...) http://www.craftygangsta.com/ I svima vam želim da se u 2010. kreativno izražavate kad god možete i kad god vas to veseli ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hahaha, bravo! Ja sam tražila lyricse još za vrijeme pjesme da ne propustim nešto!
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Naletjela na nekom blogu sasvim slučajno,
ovo kad sam pak slušala http://www.youtube.com/watch?v=q_FeYyPOB3U&feature=related sam se samo pokrila po glavi jer ja stvarno rezuckam, lijepim i dovršavam u hodu, u zadnji tren, u tramvaju, u vlaku, u zavoju ![]() a kaj sve nosim u torbi za rezervu, stvarno sam opasna za okolinu ![]() Evo i za Linuuu: "I’ll rock a crackle finish on my cabinet." ![]() a vidim da je kaća totalno gangsta craft... riječ ![]() |
|
![]() |
|
"Yeah, I craft waiting for the bus, one the bus, inside the bus, I craf the bus, I craft not waiting for the bus...." OMG, pišala sam... Cordless glue gun?!?!? E, to je nešto za TEBE Kami!
![]() |
|
![]() |
|
Ajme, meni, jaooo, ja sam odmah poželjela škarnicl na glavi kad sam to čula
![]() Kaj misliš kak sam stigla ukrase za bor napraviti ![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
hehe a viš ja nemrem tak kad ja vozim auto pa nemrem još i farbat i lakirat predmete
kami daj molim te reci mi na onim flašicama za čaj oni zeleni glitteri jel to u lijepilu ili to posipavas tnx curke |
|
![]() |
|
To je prednost korištenja javnog prijevoza i suvozačkog mjesta ![]() Ali u pokretu radim samo s papirom, markerima, mašnama i eeeventualno škarama ak je frka ![]() Ono su šljokice iz onih malih bočica, te sjajno bijele šljokice su mi najljepše jer se presijavaju srebrnkasto-lila-rozo-plavo-zeleno ![]() |
|
![]() |
|
hehe a sad mi još molim te reci di da to kupim, hehe,
da pa savršene su šljokice |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |