Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 152153154155156 184>
Korisnik
Poruka
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 08:19
Šmrcko Clap bravo za Otok!
Ja sam se jučer cijeli dan lomila gdje da stavim slike: nije cvijeće a crvenim smo upozoreniWink. I na koncu ipak stavila kao i sav ostali svijet u Vrt.
A to s imenima i nickovima. Ja sam tako naučila na nickove da mi nikako ne idu imena...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 10:25
Bravo za poklone, super Clap. A ovo za Lantana (umjesto imena) sam ja tada ispričala MM i on je išao na poštu i reko ima ako dođe neki paket na ime Lantana to je moja žena LOL
život je more
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 10:28
Predivni pokloni..
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 11:13
kako mala stvar može razveseliti čovjeka...pa to je prekrasno....
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 13:08
Crnac i lozica - prava stvarčica Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 02:12
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Poštar je vikao -  Smrčko  LOL

Znaš Rakovi imaju dječije bujnu maštusmilie_girl_007.gif

Stalno gledam u moje poklonićesmilie_love_299.gif
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 02:24
Hvala vam svima što ste uživali samnom u mojim poklonimasmilie_love_298.gif.

Cjeli dan su mi isključili telefon, kažu " Oni koji najviše vise idu na jednodnevno odvikavanje od netaWink, i uz to ćemo im usporiti vezu". Već sam poludila kliko je sporConfused
Što je najgore prvo mi kažu da mi je telefon pokvaren i da si uzmem novi, a isključili i susjedima liniju i još me prave budaletinom.
Valjda će se popraviti.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 19:59
Opet si krasne poklone dobila, bravo za Otok. Objasni ti selji-belji šta je crnac.....
A da se nije TM dogovorio sa ovima u pošti, pa te on stavio na prisilno odvikavanje?Wink
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 11:11
Draga Smrcko, prekrasne si poklone dobila, sretna sam što su tebe usrećili. 
Lijepi pozdravsmile66
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 21:25
Smrcko baš mi je drago da te je razveselila Otok s prekrasnim poklonima, želim ti da duuugooo uživaš njegujući i pazeći ih. 
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 21:26
ma više mi je dosta ovog interneta otipkam ponešto na svakoj temi neće pa neće da mi otpremi post nego samo nekoliko sam uspila.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 22:00
Vanja, pa nazovi službu za korisnikeCry
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 08:32

Otok - dobra duša nešg foruma, svih nas je baš razveselila. Preslatko je i kod tebe, draga......

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 13:28
Šmrčko, lijepi poklončićiClap a naša otok nas je svih nečim obradovala.....

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 22:03
Prvo da zahvalim Mari za prekrasan avtar, naša je Mara prava umjetnicasmile79

Hvala Katica na pohvalama. Crnac ti je ona biljka uz lozicu, zagledaj se pa ćeš je vidjeti. Moja skromna teorija je da svaka dama treba imati svog crnca.

Trebala bi prvo na odvikavanje neumjerenosti u jelu i pićuWink pa onda na odvikavanje od t-coma.

Danas sam mislila da sam gotova, nešto sam popila što mi je izazvalo jake bolove u stomaku( najprije će biti kola, pretjerala sam u količini). Nikad više u moja usta. Pomogla mi soda bikarbona.Confused
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 22:07
Hvala vam Sara, Vanjica, Triša i Lorica na lijepim rječima.
Pozdrav svima i naravno Otočiću koji nas je sve obradovaosmile79.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 22:13
Danas ovako bolnu me još nešto jako razveselilo. Od Proljećenceta sam dobila remek djelo, prekrasan rad .Hvala na ovakom prekrasnom uradku, u koje je uloženo dragocjeno vrijeme i puno ljubavi.  U živo je prekrasan i sav svjetluca

I naravno tu je i čestitka.

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 07:16
Smrcko, poklon od Proljeća je predivan! Sigurno uživaš u njemu.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 07:40
Divni poklončići i puno vedrine!! Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 12:25
Smrcko, toliko darova - to je tako lijepo!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 152153154155156 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.