OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120121 374> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja sam jedva nagovorila brata da mi ih par donese žicala sam i limun al neznam jel ce donesti jer mu se neda brati
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Da ne bi pomislili da sam krenula u osnivanje ergele, ovo nije slikano u mom vrtu.
Ali je u jednom vrtu pokraj kuće moje mame. Ne znam zašto su oni tu, vjerovatno ih je gazda sklonio od zime. Prodali bi se za malo suhog kruha. On je malo divlji ![]() A mago je pitom i umiljat ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kako su lijepi -od kad nisam vidjela Magu -baš je pravi
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Joooj Otok prekrasni su..
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Otok,ne sekiraj se,tsnki sloj leda isto štiti biljke od smrzavanja.Mislim da će kod tebe biti malo gubitaka.Slike konjića i mage su baš krasne!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasne životinjice, ali pazi se kad si im bliže. Ako ih se naljuti ili osjete provokaciju mogu katapultirati čovjeka.
![]() Nadam se da ti ovaj led neće naškoditi biljčicama, bila bi velika šteta ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Moram se vratiti prvo do predivnih Božićnih kaktusa, a onda malo zastajem u snježnoj bjelini tvog vrta, žudim za domaćim, neprskanim grejpom, mandarinama i limunom...I najtoplije te pozdravljam!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kako su lijepi!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Onaj tko zazvoni na moja vrata, pomislio bi da je u mom domu sve spremno za blagdane
![]() ali nije, kasnim Ipak, barem nešto prigodno je tu pšenicu sam sijala i na Sv.Barbaru i na Sv.Luciju, obje će za Božić biti OK ![]() ![]() Božićne zvijezde mi se nikad ne održe duže vremena, pa sam ove godine kupila ove tri male, male ![]() tu je i nova božikovina, iako imam u vrtu od ranije veliki grm ![]() Kupila sam malo posađeno stabalce ![]() zapravo neznam koja je to vrsta ![]() Visoko je oko metra i usko, napokon neće biti premještanja namještaja po kući da bi se smjestilo božićno drvce, a i nadam se da će se održati. Istina, još ne znam kako ću na tako malo drvce ukrasiti, ali do badnjaka ću valjda smisliti |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ja sam već na vratima oduševljena, od čega je napravljen, pšenica je super, a božikovina, zvijezde i bor super. Imaš pravo, malo je lijepo
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
vjenčić na vratima mi se baš sviđa, ali kada sam otvorila stranicu i vidim konjeka i magu, pomislila sam da ti je cvijeće dosadilo pa si nabavila nove ljubimce
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Ispričavam se, jedna sam od onih koje šutke zaviruju u tuđe vrtove. Tvoj uglavnom ne propuštam jer je prekrasan i prebogat cvijećem, bojama, promjenama, sve usklađeno i ukomponirano sa puno ukusa. Pa evo zašto sam sad "natjerana" progovoriti. Mislim da je tvoj borić prinova ustvari Picea conica - jedna vrsta smreke. Raste sporije i u razmjerima crnogorica smatra se patuljastom vrstom. Preslatka je kad počne tjerati mlade grančice. Prvo se pojave sitne kuglice, koje se otvaraju u svijetlo zelene čuperke i prekrasan su kontrast na tamnoj podlozi starih grančica. Stabalca budu ovako uska kad se kupe, jer ih stisnu u transportu. S vremenom se grane malo rašire. Imala sam ju par godina i uvijek bi mi preživjela torturu prazničnog seljakanja iz zime u toplu sobu i natrag (naravno, postepeno). A onda sam je lani "udesila" presađivanjem na opću žalost i kupila novu za Božić. Ove godine sam odlučila ostaviti je da uživa pod snježnom kapom, ali eto, kapa se otopila. Kitila sam je mašnicama od prozračne srebrne trake širine 2 cm i malim staklenim privjescima koji su vjerojatno ostaci sa nekog starinskog lustera, te omotala trakom od najsitnijih kuglica. Ne sumnjam, da ćeš ti pronaći nešto ukusno i maštovito. Šteta, da ergela nije iz tvog vrta, jer bi ih češće viđali, volim konje a u magarčiće sam naprosto zaljubljena. |
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasne biljčice
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Dobro ti je rekla nana,imaš conicu.Moja je stara oko tri godine i otprilike je kao tvoja.Najljepša je u proljeće kad počinje ponovno rasti,iglice su joj mekane i izgledaju kao paučina...
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
A mago je predivannn
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Nana na prepoznavanju mojeg božićnog drvca i tebi Ivna na potvrdi.
Baš mi je lijepa ta picea i nadam se da ću je uspjeti održati. |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Aaaa, super. Nekako u trgovinama rukom najradje krenem prema, kako ih ja sve zovem - borićima. Uvijek mislim da mi ih puno propadne, ali kad se malo okrenem - ima ih!
Sada su mi super za kićenje - na svakom kantunu.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Prekrasno otok --
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Otok, vjenčić na vratima je fenomenalan! A borić san snova! Zvijezde isto baš krasne ovako u više boja. Super si ti to skemijala! Jedva čekam da vidim okićenu piceu (mislim da su cure tako rekle da se zove)
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Otok, sve Božićno ti je prekrasno. Od vjenčića do bora koji je ...(misliš da sam zapamtila..
![]() A božićne zvijezde su me u ovakvoj kombinaciji oduševile!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120121 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |